Barathrum



Kaikki tieto, jota ihmiset ovat vuosisatojen aikana keränneet Barathrum:stä, on nyt saatavilla internetissä, ja me olemme koonneet ja järjestäneet sen sinulle mahdollisimman helposti saatavilla olevalla tavalla. Haluamme, että saat kaiken haluamasi tiedon Barathrum:stä nopeasti ja tehokkaasti, että kokemuksesi on miellyttävä ja että tunnet todella löytäneesi etsimäsi tiedot Barathrum:stä.

Tavoitteidemme saavuttamiseksi olemme pyrkineet paitsi hankkimaan mahdollisimman ajantasaista, ymmärrettävää ja totuudenmukaista tietoa Barathrum:stä, myös varmistamaan, että sivun ulkoasu, luettavuus, latausnopeus ja käytettävyys ovat mahdollisimman miellyttäviä, jotta voit keskittyä olennaiseen, tietäen kaikki Barathrum:stä saatavilla olevat tiedot, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään muusta, olemme jo huolehtineet siitä puolestasi. Toivomme, että olemme saavuttaneet tavoitteemme ja että olet löytänyt haluamasi tiedot Barathrum:stä. Joten toivotamme sinut tervetulleeksi ja kannustamme sinua jatkamaan scientiafi.com:n käyttökokemuksen nauttimista.

Barathrum
Demonos Sova Jalometallilla 2008 Oulussa
Demonos Sova Jalometallilla 2008 Oulussa
Taustatieto
Alkuperä Kuopio , Suomi
Tyylilajit Musta-doom
aktiivisena 1990 - nykyinen
Tarrat Spinefarm Records , Saturnal Records , Nazgulin Eyrie Productions
Liitännäistoimet Waltari , Demilich , Finntroll , Immaton Nazarene , Käärme , Ensiferum , Sinergy , Moonsorrow , Kuningas Saatana
Jäsenet Demonos Sova
Anathemalignant
Pelcepoop
Nuklear
Tormentörr Ruttokieli
Pete Vendetta
Aiemmat jäsenet Aki Hytönen
Ilu
Jetblack Roima
Niko
Neva
Bloodbeast
Necronom Dethstrike
Infernus
Reaper Sklethnor
Destrukkktorr
Crowl
Pimeä
Sulphur
Nattasett
Warlord
Somnium
Beast Dominator
Trollhorn
Anathemalignant

Barathrum on suomalainen black-doom metal -yhtye, perustettiin vuonna 1990. Yhtyeen nimi on Latinalaisen varten kuoppa tai kuiluun . Heidän kahdeksan täyspitkän albuminsa ensimmäiset kirjaimet kertovat "HEIL SOVA" - viitaten yhtyeen frontmaniin, Demonos Sovaan , joka on bändin ainoa alkuperäinen jäsen. Heidän musiikkinsa on tyyliltään samanlainen kuin varhaiset black metal -elokuvat, kuten Venom ja Celtic Frost . Heidän sanoitukset käsittelevät okkultistisia ja uskonnollisia aiheita.

Historia

Barathrum perustettiin Kuopioon Suomeen nimellä Darkfeast , joka muutettiin Barathrumiksi vuosi myöhemmin.

Barathrum nauhoitti useita demoja vuosina 1991-1993. Demojen jälkeen Barathrum allekirjoitti maanalaisen saksalaisen levy-yhtiön nimeltä Nazgul's Eyrie Productions, joka julkaisi pienen budjetin studioalbumit "Hailstorm" (1995), "Eerie (1995)" ja "Infernal" (1997) ennen levy-yhtiön taukoa ja lähti Barathrumista allekirjoittamattomana taiteilijana.

Yhtye allekirjoitti Spinefarm Records -levy-yhtiön vuonna 1998 ja julkaisi viisi albumia Legions Of Perkele (1998), Saatana (1999), Okkult (2000), Venomous (2002) ja Anno Aspera: 2003 Vuosia Bastardin syntymän jälkeen , mikä teki Barathrumista yhden merkittävimmistä bändeistä Suomen black metal -elämässä.

Vuosien tauon jälkeen bändi allekirjoitettiin suomalaiselle maanalaiselle levy-yhtiölle Saturnal Recordsille ja julkaisi yhdeksännen täyspitkän albuminsa "Fanatiko (2017)" 28. huhtikuuta 2017.

Nykyinen kokoonpano

  • Demonos Sova - Kaikki soittimet, laulu
  • Anathemalignant - kitara
  • Pelcepoop - kitara
  • Nuklear Tormentörr - Basso
  • Ruttokieli - Basso
  • Pete Vendetta - Rummut

Aikaisemmat jäsenet

Diskografia

Studio-albumit

  • Raekuuro (1994)
  • Aavemainen (1995)
  • Helvetti (1997)
  • Perkelen legioonat (1998)
  • Saatana (1999)
  • Okkult (2000)
  • Myrkyllinen (2002)
  • Anno Aspera - 2003 vuotta Bastardin syntymän jälkeen (2005)
  • Fanatiko (2017)

Live-albumit

  • Eläköön saatana (2009)

EP: t ja sinkut

  • Devilry (EP, 1997)
  • Jetblack (1997, 7 "EP, rajoitettu 666 kopioon)
  • Mustat liekit ja veri (CDS, 2002)
  • Hellepaita (Single, 2017)

Demot

  • Mustista liekeistä noituuteen (1991)
  • Noidamestari (1991)
  • Taistelu (1992)
  • Sanctissime Colere Satanas (1993)
  • Sanctus Satanas (Studio & Stage) (1993)
  • Soaring Up from Hell (1993) - Äänikirja - BookBeat

Huomautuksia

Ulkoiset linkit

Opiniones de nuestros usuarios

Tina Halonen

Erittäin mielenkiintoinen tämä merkintä Barathrum., Luulin jo tietäväni kaiken Barathrum., Erittäin mielenkiintoinen tämä merkintä Barathrum

Anette Heino

Luulin jo tietäväni kaiken Barathrum, mutta tässä artikkelissa sain selville, että jotkin yksityiskohdat, joita pidin hyvinä, eivät olleetkaan niin hyviä. Kiitos tiedoista

Jan Heikkinen

Joskus, kun etsit internetistä tietoa jostakin asiasta, löydät artikkeleita, jotka ovat liian pitkiä ja joissa puhutaan asioista, jotka eivät kiinnosta sinua. Pidin tästä Barathrum koskevasta artikkelista, koska se on ytimekäs ja puhuu juuri siitä, mitä haluan, eksymättä turhaan informaatioon., Se on hyvä artikkeli Barathrum., Se on hyvä artikkeli Barathrum