Nykymaailmassa Antti Satuli on aihe, joka on kiinnittänyt miljoonien ihmisten huomion ympäri maailmaa. Ilmestymisensä jälkeen Antti Satuli on käynnistänyt joukon keskusteluja, keskusteluja ja pohdintoja, jotka ovat korostaneet sen tärkeyttä ja vaikutusta yhteiskuntaamme. Olipa kyseessä henkilökohtaisella, sosiaalisella, poliittisella, taloudellisella tai kulttuurisella tasolla, Antti Satuli on jättänyt jälkensä eri osa-alueille, mikä on herättänyt suurta kiinnostusta ja vaikutusta siihen, miten havaitsemme ja suhtaudumme ympäröivään maailmaan. Tässä artikkelissa tutkimme perusteellisesti Antti Satuli:n vaikutusta ja merkitystä, analysoimme sen vaikutusta jokapäiväisen elämämme eri osa-alueisiin ja tarjoamme täydellisen yleiskatsauksen sen merkityksestä ja vaikutuksista nykyään.
Antti Johannes Satuli (8. lokakuuta 1946 Helsinki – 17. huhtikuuta 2003 Inari) oli oikeustieteen kandidaatti, joka loi uransa Suomen ulkoasiainministeriön palveluksessa. Hän oli Suomen ensimmäinen suurlähettiläs ja pysyvä edustaja Euroopan unionissa siihen liittymisen jälkeen. Vuonna 2002 hänet nimitettiin ulkoministeriön valtiosihteeriksi.
Antti Satulin vanhemmat olivat hallitusneuvos Mauno Satuli ja Irma Kajander. Satuli valmistui ylioppilaaksi Helsingin ranskalais-suomalaisesta koulusta vuonna 1965. Oikeustieteen kandidaatiksi hän valmistui vuonna 1970 Helsingin yliopistosta. Hänen sotilasarvonsa oli kapteeniluutnantti.
Satuli avioitui vuonna 1971 Marjatta Anna-Liisa Mattilan kanssa ja heillä oli kaksi lasta (s. 1974 ja 1975).
Antti Satuli oli ulkoministeriön palveluksessa vuodesta 1971 kuolemaansa saakka. Hän kuoli sairauskohtaukseen ollessaan hiihtomatkalla Lapissa keväällä 2003.[1]