Nykyään Arbeitsdorf on aihe, joka on kiinnittänyt yhteiskunnan huomion. Koska se vaikuttaa jokapäiväisen elämän eri osa-alueisiin, ei ole ihme, että ihmiset ovat kiinnostuneita oppimaan lisää Arbeitsdorf:stä ja kaikista sen vaikutuksista. Arbeitsdorf on synnyttänyt keskustelua eri aloilla politiikasta tieteeseen, mukaan lukien kulttuuriin ja teknologiaan. Tässä artikkelissa tutkimme perusteellisesti kaikkia Arbeitsdorf:n puolia ymmärtääksemme sen tärkeyden ja sen, miten se muokkaa maailmaa, jossa elämme.
Arbeitsdorf oli keskitysleiri Saksan Fallerslebenissä, joka on nykyisin osa Wolfsburgin kaupunkia. Leiri oli toiminnassa 8. huhtikuuta – 11. lokakuuta 1942.
Leiri aloitti toimintansa huhtikuussa 1942, kun vankeja Neuengammen keskitysleiristä saapuivat Arbeitsdorfiin rakentamaan kevytmetallivalimoa.[1] Vangit työskentelivät Albert Speerin ja Ferdinand Porschen autotehtaassa, joka tuotti halpoja kansanautoja, Volkswageneita.
Arbeitsdorfista piti tulla mallileiri, ensimmäinen esimerkki siitä miten keskitysleirit voivat tuottaa halpaa työvoimaa teollisuudelle. Leiri ehti toimia vain kuusi kuukautta, ja siellä arvioidaan tuhotun ainakin 600 vankia.