Nykyään Böömin ja Määrin jalkapallomaajoukkue on erittäin tärkeä ja kiinnostava aihe nyky-yhteiskunnassa. Monista näkökulmistaan tämä aihe on herättänyt keskustelua ja kiinnittänyt asiantuntijoiden ja ihmisten huomion, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään sen seurauksia. Kautta historian Böömin ja Määrin jalkapallomaajoukkue on ollut tutkimuksen ja analyysin kohteena, ja sillä on ollut keskeinen rooli päätöksenteossa henkilökohtaisella, ammatillisella ja sosiaalisella tasolla. Tässä artikkelissa tutkimme eri näkökohtia, jotka liittyvät Böömin ja Määrin jalkapallomaajoukkue:een, tavoitteenamme tarjota täydellinen ja päivitetty näkemys sen tärkeydestä ja merkityksestä nykyisessä panoraamassa.
Böömin ja Määrin jalkapallomaajoukkue edusti Böömin ja Määrin protektoraattia jalkapallomaaotteluissa vuonna 1939.
Sotienvälisen Tšekkoslovakian jalkapalloliitto koostui viidestä kansallisuuksiin perustuvasta liitosta: tšekkoslovakialaisten, saksalaisten, juutalaisten, puolalaisten ja unkarilaisten jalkapalloliitoista. Slovakian julistauduttua itsenäiseksi kevättalvella 1939 Böömin ja Määrin jalkapalloliitto pysyi FIFA:n jäsenenä, mitä se on vielä tänäkin päivänä, vaikka alue olikin Saksan miehittämä.
Böömin ja Määrin maajoukkue pelasi vuonna 1939 kuusi ottelua, joista FIFA laskee virallisiin tilastoihinsa kolme: Jugoslaviaa vastaan Prahassa 7-3, Ostmarkia eli Saksaan liitettyä Itävaltaa vastaan Prahassa 5-5 sekä Wrocławissa Saksaa vastaan 4-4. Vuonna 1940 astui voimaan matkustuskielto, minkä johdosta joukkue ei enää voinut pelata otteluita.