Nykymaailmassa Eduard van der Nüll on onnistunut kiinnittämään suuren joukon ihmisiä yhteiskunnan eri alueilla. Sen vaikutus on levinnyt merkittävästi, mikä on herättänyt sekä kiinnostusta että keskustelua. Eri näkökulmien ja mielipiteiden kautta Eduard van der Nüll:stä on tullut tämän päivän ajankohtainen aihe. Eduard van der Nüll on onnistunut erottumaan joukosta erittäin tärkeänä aiheena sen vaikutuksesta populaarikulttuuriin aina osallistumiseensa poliittisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Tässä artikkelissa tutkimme Eduard van der Nüll:n eri ulottuvuuksia ja sen vaikutuksia nyky-yhteiskuntaan.
Eduard van der Nüll (9. tammikuutalähde? 1812[1] Wien,lähde?Itävalta – 4. huhtikuutalähde? 1868[1] Wien,lähde? Itävalta) oli itävaltalainen]] arkkitehti. Hän lukeutui niin kutsutun Ringstraße-ajan historismin arkkitehteihin.lähde?
Van der Nüll oli arkkitehtuurin ja ornamentiikan professorina Wienin taideakatemiassa 1844–1865, vaikutti taiteellisellakin toiminnallaan silloisen uuden Wienin rakennustaiteen kehitykseen. Hän suunnitteli rakennuksia pääasiassa yhteistöinä August Sicard von Sicardsburgin (1813–1868) kanssa ja vastasi lähinnä esteettisestä puolesta. Hän teki taidemaalari Joseph von Führichin kanssa Altlerchenfeldin kirkon sisustuksen (1853).[1]
Ennen professorinuraansa van der Nüll oli tehnyt opintomatkoja Länsi-Eurooppaan yhdessä ystävänsä August Sicard von Sicardsburgin kanssa. Hän suunnitteli Sicardsburgin kanssa Wienin valtionoopperan.lähde?
Van der Nüll hirttäytyi 4. huhtikuuta vuonna 1868.lähde?
Lähde:[1]