Nykyään Elleston Trevor on aihe, joka on kiinnittänyt miljoonien ihmisten huomion ympäri maailmaa. Alkuperäistään sen vaikutukseen nyky-yhteiskuntaan Elleston Trevor on ollut keskustelun, tutkimuksen ja spekuloinnin kohteena. Elleston Trevor:n historia ulottuu vuosisatojen taakse, ja se on kehittynyt ja sopeutunut kulttuurisiin ja teknologisiin muutoksiin, ja siitä on tullut ajankohtainen aihe. Tässä artikkelissa tutkimme Elleston Trevor:n vaikutuksia jokapäiväisen elämän eri alueilla ja sen vaikutusta nyky-yhteiskuntaan. Lisäksi analysoimme Elleston Trevor:een liittyviä uusimpia trendejä ja löytöjä tarjoamalla kattavan kuvan sen merkityksestä nykymaailmassa.
Elleston Trevor (alkujaan Trevor Dudley Smith, 17. helmikuuta 1920 Bromley, Kent – 21. heinäkuuta 1995 Yhdysvallat) oli tuottelias brittiläinen romaani- ja näytelmäkirjailija. Hän kirjoitti 1940-luvulta alkaen yhteensä noin 70 romaania ja parikymmentä lastenkirjaa myös monilla salanimillä. Tunnetuin niistä oli Adam Hall ja muita olivat Simon Rattray, Howard North, Roger Fitzalan, Mansell Black, Trevor Burgess, Warwick Scott, Caesar Smith ja Lesley Stone.
Elleston Trevor -nimellä julkaisuista teoksista ehkä tunnetuin on The Flight of the Phoenix, josta tehtiin James Stewartin tähdittämä elokuva Aavikkolento (1965). Suomeksi häneltä on julkaistu viisi dekkaria Gummeruksen Salama-sarjassa tekijänimellä Simon Rattray. Adam Hall -nimellä Suomessa on julkaistu brittiagentti Quilleristä kertovia romaaneja, joista ensimmäisestä nimeltä Berliinin muistio (The Quiller Memorandum, 1965) hän sai Edgar-palkinnon. Kirja myös filmatisoitiin suomalaisnimellä Quiller – kuolemaa silmästä silmään. Muita Adam Hall -suomennoksia ovat Yhdestoista hetki (1966), Salainen tehtävä Varsovassa (1970), Surmantango Saharassa (1973), Kobrat kohtaavat (1976), Skorpionin hetki (1979) ja Revontulet (1986).
Elleston Trevor asui 1970-luvun keskivaiheilta alkaen Yhdysvaltojen Arizonassa. Hän kuoli siellä 75-vuotiaana 1995.[1]