Hughes Aircraft

Tässä artikkelissa tutkimme Hughes Aircraft:n kiehtovaa elämää, jonka perintö on jättänyt lähtemättömän jäljen historiaan. Hughes Aircraft on ollut inspiraation lähde lukemattomille ihmisille ympäri maailmaa hänen vaatimattomasta alustastaan ​​hänen merkittävimpiin saavutuksiinsa. Tarkastellaan perusteellisen analyysin avulla keskeisiä hetkiä, jotka määrittelivät Hughes Aircraft:n elämän ja kuinka niiden vaikutus edelleen resonoi tänään. Tämä artikkeli pyrkii valaisemaan Hughes Aircraft:n tärkeyttä ja merkitystä nykymaailmassa. Hänen panoksestaan ​​_var2:een ja vaikutukseensa _var3:een. Liity kanssamme tälle matkalle löytääksesi Hughes Aircraft:n todellisen olemuksen ja sen paikan historiassa.

Hughes Aircraft
Perustaja Howard Hughes
Toimiala lentokoneteollisuus, aseteollisuus

Hughes Aircraft oli Howard Hughesin perustama aluksi lentokoneita suunnitellut ja valmistanut yritys. Hughes Aircraft suunnitteli aluksi lentokoneita Hughesin omaan käyttöön ja Yhdysvaltain ilmavoimille. Toisen maailmansodan jälkeen supistuvilla markkinoilla Hughes Aircraft jäi sivuun lentokoneiden tuotannosta ja siirtyi tutkiin, muuhun elektroniikkaan ja avaruusajan alettua tietoliikennesatelliitteihin.

Vuonna 1985 Howard Hughesin lääketieteellisen instituutin johto päätti myydä omistamansa yrityksen, joka oli instituutin ainoa varallisuuserä.[1] Ostaja oli autonvalmistaja General Motors.[2]

Yritysjärjestelyjä

Howard Hughes perusti yrityksen vuonna 1932 Hughes Tool Company -yhtiön divisioonaksi. [3]

  • General Motors osti yhtiön vuonna 1985. 1990-luvun lopulla General Motors myi yhtiön osina.
  • Raytheon osti Hughes Aircraftin.
  • Hughes Research Laboratories siirtyi Boeingin, General Motorsin ja Raytheonin yhteisomistukseen. Sittemmin Raytheon myi osansa Hughes Research Laboratoriesista mutta jatkoi sen asiakkaana.
  • Boeing osti Hughes Space and Communications Companyn 2000 ja nimesi sen Boeing Satellite Development Centeriksi.
  • General Motors myi loput Hughes Electronicsista Rupert Murdochin News Corporation -mediayhtymälle, joka nimesi sen DirecTV Groupiksi.
  • Hughes Helicopters päätyi Boeingille.

Tuotteita

Lentokoneet

Ohjukset

Kuvia

Lähteet

Aiheesta muualla