Tässä artikkelissa puhumme Josef Frings:stä ja sen merkityksestä eri yhteyksissä. Josef Frings:stä on tullut kiinnostava ja keskustelunaihe nyky-yhteiskunnassa, koska sen vaikutukset ulottuvat henkilökohtaisista näkökohdista globaaleihin vaikutuksiin. Kautta historian Josef Frings:llä on ollut perustavanlaatuinen rooli useilla aloilla, ja se on vaikuttanut tapaamme, jolla suhtaudumme, kulutamme tietoa ja teemme päätöksiä. Tässä artikkelissa tutkimme eri näkökohtia, jotka tekevät Josef Frings:stä tärkeän aiheen nykyään, sekä sen kehitystä ajan myötä ja sen vaikutusta nyky-yhteiskuntaan.
Josef Richard Frings (6. helmikuuta 1887 Neuss – 17. joulukuuta 1978 Köln) oli katolisen kirkon saksalainen pappi. Hän toimi Kölnin arkkipiispana vuosina 1942–1969 ja oli kardinaali vuodesta 1946. Hän toimi Saksan piispainkokouksen johdossa vuosina 1945–1965.
Frings vastusti natsistista hallitusta ja joutui tästä syystä itsekin sen epäsuosioon.
Frings osallistui Vatikaanin toiseen kirkolliskokoukseen. Hän oli myös valitsemassa paavia konklaaveissa vuosina 1958 ja 1963. Hän oli vielä elossa vuoden 1978 kahden konklaavin aikaan, mutta ei voinut yläikäisyydestään johtuen äänestää. Hänen synnyinkaupungissaan Neussissa perustettiin Kardinal-Frings-Gesellschaft vuonna 1996.