Keskustelu käyttäjästä:Xanulster

Tässä artikkelissa tutkimme Keskustelu käyttäjästä:Xanulster:n aihetta perusteellisesti ja käsittelemme sen tärkeimpiä ja ajankohtaisimpia näkökohtia. Sen alkuperästä sen vaikutuksiin nyky-yhteiskunnassa, erilaisten lähestymistapojen ja näkökulmien kautta, jotka ovat kehittyneet ajan myötä. Tämä aihe on äärimmäisen tärkeä tänä päivänä, koska se on herättänyt laajaa keskustelua ja pohdintaa eri aloilla politiikasta kulttuuriin ja se on merkinnyt käännekohtaa erilaisten ongelmien käsittelyssä. Koko tämän artikkelin kehitystyön aikana analysoimme Keskustelu käyttäjästä:Xanulster:n eri puolia, tutkimme sen vaikutuksia ja luomme tilaa tämän ilmiön kriittiselle pohdiskelulle.

Tervetuloa!

  Hei Xanulster ja tervetuloa Wikipediaan! Toivomme, että Sinulle on hyötyä tästä tietolaatikosta. Voit tutustua Wikipedian viiteen keskeiseen periaatteeseen ja saat lisätietoa artikkelien muokkaamisesta ja muotoilusta. Voit myös esittää kysymyksiä Kahvihuoneessa.
Wikipedian viisi pilaria Lisätietoa aiheesta
Wikipedia on tietosanakirja eikä valikoimaton kokoelma tietoa. Kaikki aiheet eivät ole riittävän merkittäviä soveltuakseen Wikipediaan.
Mitä Wikipedia ei ole
Merkittävyyden suuntaviivoja
Wikipedialla on neutraali näkökulma. Artikkeleissa esitetään kaikki merkittävät erilaiset näkemykset eikä Wikipedia valitse totuutta lukijan puolesta. Kirjoittajan on viitattava luotettaviin lähteisiin ja kerrottava, kenen näkemystä lisätty tieto edustaa. Lähteetön tieto saatetaan poistaa kysymättä. Kirjoittajan omat mielipiteet eivät kuulu Wikipediaan.
Neutraali näkökulma
Tiedon on oltava tarkistettavissa
Ei uutta tutkimusta
Wikipedia on vapaata aineistoa. Kuka tahansa voi muokata artikkeleita, eikä kukaan omista yksittäistä artikkelia. Älä kopioi tekstiä tai kuvia muualta ilman lupaa, vaan kirjoita asiat omin sanoin ja noudata tiedostojen käyttösääntöjä.
Wikipedia ja tekijänoikeudet
Wikipediassakin on oltava ihmisiksi. Etsi konsensusta keskustelemalla, vältä muokkaussotia. Älä häiriköi esittääksesi kantasi, toimi hyvässä tahdossa ja oleta hyvää tahtoa myös muilta.
Käy kiinni asiaan, älä ihmisiin
Wikipedialla ei ole ehdottomia sääntöjä näitä periaatteita lukuun ottamatta. Muokkaa siis artikkeleita rohkeasti, vaikket tuntisikaan sääntöjä läpikotaisin, ja luota terveeseen järkeen. Älä pelkää möhliväsi, sillä Wikipedian ohjelmisto pitää huolen, että et voi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa.
Älä palvo sääntöjä
Muokkaa sivuja rohkeasti
Artikkeleiden muokkaaminen
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don’t speak Finnish?

Ppntori 15. tammikuuta 2016 kello 22.23 (EET)