Koiviston saaret

Tässä artikkelissa tutkimme Koiviston saaret:n kiehtovaa historiaa, aihetta, joka on herättänyt niin tutkijoiden, tutkijoiden kuin harrastajienkin huomion. Vuosien varrella Koiviston saaret on ollut ratkaisevassa roolissa yhteiskunnassa ja vaikuttanut merkittäviin muutoksiin tavassamme elää ja ymmärtää ympäröivää maailmaa. Hänen vaatimattomasta alustastaan ​​nykyiseen vaikutukseensa Koiviston saaret on jättänyt lähtemättömän jäljen historiaan, ja tässä artikkelissa aiomme sukeltaa hänen monimutkaiseen ja mukaansatempaavaan tarinaansa. Yksityiskohtaisen analyysin ja sen monien näkökohtien syvällisen tarkastelun avulla toivomme valaisevamme tätä aihetta ja tarjoavamme lukijoillemme kattavan näkemyksen.

Koiviston saaret (ven. Берёзовые острова, ruots. Björkö) sijaitsevat Koiviston (Primorsk) etelä-, länsi- ja luoteispuolella Leningradin alueella, ja ne on sisällytetty Ramsarin sopimuksen mukaisiin kansainvälisesti tärkeisiin suojeltaviin kosteikkoalueisiin.

Suuret kolme saarta ovat etelästä pohjoiseen Koivistonsaari (Bolšoi berezovyi ostrov), Tiurinsaari (Zapadnoi berezovyi ostrov) ja Piisaari (Severnoi berezovyi ostrov). Pieni Ravitsa (Ostrov Ravitsa) sijaitsee Koivistonsaaren ja mantereen välissä.

Kylät

Koivistonsaarella on ollut myötäpäivään pohjoisesta kaakkoon lueteltuina Eistilän, Inkerttilän, Jaakkolan, Patalan, Hyttilän, Saarenpään ja Pitkäniemen kylät. Tiurinsaarella kyliä ovat olleet etelästä myötäpäivään pohjoiseen lueteltuina Partialan, Vanhakylän ja Tiurinsaaren kylät. Piisaarella kyliä ovat olleet etelästä myötäpäivään pohjoiseen lueteltuina Soukansaaren, Klurlahden ja Keskisaaren sekä Alvattilan kylät. Ravitsalla ei ilmeisesti ole ollut merkittävää asutusta.

Nykyään Eistila, Inkerttilä ja Vanhakylä muodostavat Tiurinsaarelle ja Koivistonsaarelle Petrovskojen kylän sekä Koivistonsaarella Hyttilä ja Saarenpää Krasnyi ostrov -kylän.