Nykymaailmassa Lauri Sipari on ottanut perustavanlaatuisen roolin yhteiskunnassa. Olipa kyseessä keskustelun aihe, tärkeän tapahtuman päähenkilö tai tietyn alueen edustaja, Lauri Sipari on kiinnittänyt ihmisten huomion ympäri maailmaa. Populaarikulttuurin vaikutuksesta politiikkaan Lauri Sipari on osoittautunut relevantiksi aiheeksi, joka ansaitsee analysoinnin ja keskustelun. Tässä artikkelissa perehdymme Lauri Sipari:n maailmaan ja tutkimme sen merkitystä ja vaikutuksia jokapäiväisen elämän eri osa-alueisiin.
Lauri Johannes Sipari (s. 5. joulukuuta 1945 Taivalkoski) on suomalainen näytelmäkirjailija, dramaturgi ja kääntäjä. Hän toimi Teatterikorkeakoulun rehtorina 1997–2005.
Sipari kirjoitti 1970-luvulla useita Suomen historiasta aiheensa saaneita näytelmiä (Sven Tuuva, Suomen kuningas, Salakauppoja, Kesä Aunuksessa, -06, Wiipurin nopeat, Vapauden kaikuja, Siviilikesä) joita esitettiin Suomenlinnan kesäteatterissa. Sipari on myös suomentanut William Shakespearen näytelmät Julius Caesar, Coriolanus, Kesäyön uni, Timon ateenalainen ja Romeo ja Julia sekä August Strindbergin Uninäytelmän.