Lontoo rae

Nykymaailmassa Lontoo rae:stä on tullut erittäin tärkeä ja kiinnostava aihe monille ihmisille. Alan asiantuntijoista aiheesta tietoa etsiviin Lontoo rae on kiinnittänyt monien ihmisten huomion ympäri maailmaa. Lontoo rae:stä on tullut keskustelun ja pohdiskelun keskipiste monien ominaisuuksiensa ja jokapäiväisen elämän eri osa-alueiden vaikutuksensa ansiosta. Tässä artikkelissa tutkimme tarkasti Lontoo rae:tä ja sen vaikutuksia tarjoamalla yksityiskohtaista analyysiä ja erilaisia ​​näkökulmia tähän kiehtovaan aiheeseen.

Lontoo rakeita
Pussillinen Lontoo rakeita

Lontoo rae on alun perin Chymoksen ja nykyisin Fazerin valmistama lakritsimakeinen, joka tuli markkinoille vuonna 1957. Rakeissa on lakritsisydän ja rapea aniksen makuinen kuori, jonka väri on valkoinen, vaaleankeltainen tai vaaleanliila. Se on yksi suosituimpia ”leffakarkkeja”.

Sen mainonta sai aikoinaan paljon huomiota, kun tv-sarjasta Mennään bussilla tuttu rahastaja Jack (Bob Grant) puhui huonolla suomella ”niin Londoraeta, niin Londoraeta”.[1]

Lontoo raetta myydään pusseissa sekä suklaalevynä. Pussista poiketen Lontoo rae -suklaalevy sisältää ammoniumkloridia eli salmiakkia.

Lähteet

Viitteet

  1. Leena Kauria (toim): Meidän tehdas Chymos, Chymoksen historiikki (Julk. Chymoksen perinneyhdistys ry.) ISBN 978-952-93-4517-5

Aiheesta muualla

  • Lontoo rae Mainos, jossa Mennään bussilla -sarjasta tuttu hahmo mainostaa makeisia (v. 1980)