Malline:Commonscat-rivi

Nykymaailmassa Malline:Commonscat-rivi:stä on tullut erittäin tärkeä ja kiinnostava aihe monille ihmisille. Malline:Commonscat-rivi on kiinnittänyt laajan yleisön huomion joko yhteiskuntavaikutuksensa, työelämän vaikutuksensa tai henkilökohtaisen kehityksensä merkityksen vuoksi. Kun siirrymme eteenpäin 2000-luvulle, kiinnostus ja uteliaisuus Malline:Commonscat-rivi:tä kohtaan näyttää vain lisääntyvän, mikä saa meidät tutkimaan ja ymmärtämään kaikkia tähän aiheeseen liittyviä näkökohtia. Tässä artikkelissa perehdymme Malline:Commonscat-rivi:n eri puoliin, analysoimme sen merkitystä eri yhteyksissä ja tutkimme sen vaikutuksia nykyään.

Mallineen ohje

Malline lisää rivilinkin Wikimedia Commonsissa olevaan luokkaan. Luokan tunnusta (Category) ei merkitä.

Käyttö

Suositeltavin tapa käyttää mallinetta on merkitä Wikimedia Commonsissa oleva luokka artikkelin Wikidata-kohteen Commons-luokka-ominaisuudeksi (engl. Commons category; P373). Tällöin Commons-luokan nimeä ei erikseen tarvitse antaa mallineen parametriksi, vaan merkitään ainoastaan:

{{Commonscat-rivi}}

Jos Wikidatassa ei kuitenkaan ole määritelty Commons-luokka-ominaisuutta, on oletusarvona artikkelin nimi suomenkielisessä Wikipediassa.

Luokan nimi Wikimedia Commonsissa voidaan antaa myös mallineen ensimmäisenä parametrina seuraavasti:

{{Commonscat-rivi|Luokan nimi Commonsissa}}

Oletusarvoisesti linkin tekstinä näytetään artikkelin nimi suomenkielisessä Wikipediassa. Linkin teksti voidaan antaa mallineen toisena parametrina seuraavasti:

{{Commonscat-rivi||muu teksti}}

Katso myös

TemplateData

Tämä malline lisää rivilinkin Wikimedia Commonsissa olevaan luokkaan.

Mallineen parametrit

ParametriKuvausTyyppiTila
Luokan nimi1

Kirjoita tämä parametri, kun luokan nimeä ei ole määritelty Wikidata-kohteen Commons-luokka-ominaisuudessa.

Merkkijonovalinnainen
Muu teksti2

Kirjoita tämä parametri, kun luokan nimi Commonsissa on eri kuin artikkelin nimi suomenkielisessä Wikipediassa ja halutaan linkin tekstiksi muu kuin muokattavan sivun nimi.

Merkkijonovalinnainen