Tässä artikkelissa analysoimme OnniTV:tä yksityiskohtaisesti ja tutkimme sen vaikutusta eri yhteyksissä ja sen merkitystä nykyään. OnniTV on aihe, joka on herättänyt suurta kiinnostusta yhteiskunnassa ja herättänyt keskustelua eri alueilla. Muutaman viime vuosikymmenen aikana OnniTV:n merkitys on kasvanut merkittävästi ja se on vaikuttanut sekä talouteen että populaarikulttuuriin. Tämän analyysin avulla pyrimme ymmärtämään syvällisesti OnniTV:n eri puolia tutkimalla sen vaikutuksia ja roolia modernissa yhteiskunnassa.
OnniTV (joulukuuhun 2022 Koti TV[1]) on suomalainen vuonna 2020 perustettu televisiokanava, jonka ohjelmistoon kuuluu ikäihmisille suunnattua liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä kello 11–13. Kanavan omistaja on porilainen Kuntopaikka HH Oy.[2]
OnniTV näkyy antenni-tv:n kanavapaikalla 33, DNA:n, Elisan ja Telian kaapeli-tv:n kanavapaikalla 66, sekä Ålcomin kumppanioperaattoreiden kanavapaikalla 99. Lisäksi OnniTV:tä voi seurata nettistriimauksena Koti TV:n nettisivuilta.
Koti TV palkittiin 2021 Vuoden vanhusteko -palkinnolla.[3]
Koti TV:n kuntoutustunnista vastaa Suomen Fysiogeriatria Oy. Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmistoon on sisältynyt muun muassa etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digiopetusta.[4][5] Koti TV näyttää liikunta- ja muistikuntoutusta joka arkipäivisin kello 11–12 sekä kulttuuria ja oppimista kello 12-13.
Joulukuussa 2021 Koti TV:lle myönnettiin television pitkäaikainen ohjelmistolupa, joka ei rajoita lähetysten tuntimäärää kuten aiempi lyhytaikainen toimilupa.[6]
Koti TV näkyy Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjanmaalla, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kymenlaaksossa, Satakunnassa ja Uudellamaalla.
|