Tänään tutkimme Punainen Mylly:n kiehtovaa maailmaa. Olitpa kiinnostunut sen vaikutuksesta yhteiskuntaan, sen historiallisesta merkityksestä tai haluat vain tietää lisää Punainen Mylly:stä, tämä artikkeli tarjoaa sinulle täydellisen ja yksityiskohtaisen yleiskatsauksen aiheesta. Sen alkuperästä sen nykyiseen vaikutukseen, sen monien puolien ja ristiriitojen kautta, sukeltaamme kattavaan analyysiin ymmärtääksemme paremmin, mitä Punainen Mylly on ja miksi se on niin tärkeä. Valmistaudu siis informatiiviseen matkaan, joka avaa uusia näkökulmia ja tietoa Punainen Mylly:stä.
Punainen Mylly oli revyyteatteri, joka toimi Helsingissä vuosina 1946–1965. Teatterin perusti Ossi Elstelä, joka toimi sen johtajana, ohjaajana ja näyttelijänä. Musiikista vastasi usein muun muassa Toivo Kärki ja käsikirjoituksista muun muassa Reino Helismaa. Punainen Mylly toimi monissa eri tiloissa Helsingissä, mutta teki myös kiertueita muualle Suomeen. Teatterin nimi on suomennos kuuluisan pariisilaisen Moulin Rouge -kabareen nimestä.
Punaisen Myllyn esiintyjiin kuuluivat esimerkiksi Olavi Virta, Teijo Joutsela, Armas Jokio, Einari Ketola, Juliska Koka, Kauko Käyhkö, Lulu Paasipuro, Tuukka Soitso, Arttu Suuntala, Henry Theel ja Pentti Viljanen.[1]