Razz

Nykymaailmassa Razz on aihe, joka on saavuttanut suuren merkityksen ja merkityksen kaikilla jokapäiväisen elämän osa-alueilla. Henkilökohtaisesta, ammatillisesta ja sosiaalisesta sfääristä Razz on tullut kiinnostava kohde ja jatkuva keskustelu. Sen vaikutus on havaittu eri puolilla, ja se on synnyttänyt ristiriitaisia ​​mielipiteitä, teorioita ja tutkimusta, jotka pyrkivät ymmärtämään täysin sen vaikutusta nykyiseen yhteiskuntaan. Tässä artikkelissa aiomme käsitellä Razz:n eri puolia ja tutkia sen merkitystä, vaikutuksia ja mahdollisia polkuja sen tulevalle kehitykselle.

Razz on erityisesti anglosaksisessa maailmassa suosittu avopokerin muoto. Se muistuttaa seitsemän kortin avopokeria sillä erotuksella, että razzissa huonoin käsi on paras. Razzia pelataan tavallisesti "ace-to-five low"-muodossa, eli ässä on alin kortti ja 5-4-3-2-A vahvin käsi. Razzissa ei tunneta suoria eikä värejä. Jokereita ei käytetä.

Razz-jako pelataan seuraavasti. Aluksi pelaajille jaetaan kaksi piilokorttia ja yksi avokortti. Seuraa panostuskierros. Sitten vielä mukana olevat pelaajat saavat yhden kerrallaan kolme näkyvää korttia, ja jokaista korttia seuraa panostuskierros. Lopuksi jaetaan vielä yksi piilokortti. Jokaisella loppuun asti pelanneella on seitsemän korttia - neljä näkyvää ja kolme kuvapuoli alaspäin olevaa korttia.

Razzia pelataan tavallisesti limiittipelinä alkupanoksin. Ensimmäisellä kierroksella panostamisen aloittaa se pelaaja, jolla on korkein näkyvä kortti (bring it in). Ensimmäisellä kierroksella jokainen pelaaja sijoittaa pottiin myös alkupanoksen eli anten.

Razzia on pelattu World Series of Pokerissa vuodesta 1973. Nykyisin pelimuoto ei ole kovin suosittu, mutta sitä pelataan yhtenä pelinä ("kirjain R") H.O.R.S.E.-turnauksissa.

Aiheesta muualla