Tämänpäiväisessä artikkelissa aiomme puhua Vehoniemi:stä, aiheesta, joka on saanut suurta merkitystä viime vuosina. Vehoniemi on aihe, joka on kiinnittänyt ihmisten huomion ympäri maailmaa, synnyttänyt keskusteluja, ristiriitaisia mielipiteitä ja loputonta tutkimusta sen ymmärtämiseksi paremmin. Tässä artikkelissa tutkimme Vehoniemi:een liittyviä eri näkökohtia sen alkuperästä ja historiasta sen vaikutuksiin nykyiseen yhteiskuntaan. Se on syvä ja paljastava matka, jonka avulla voimme paremmin ymmärtää Vehoniemi:n tärkeyttä elämässämme.
Vehoniemi on kylä Kangasalla. Kylä sijaitsee Vehoniemenharjun eteläisellä puolella, Roineen rannalla, yli 10 kilometriä Kangasalan kirkonkylältä ja pari kilometriä Pälkäneen rajalta.
Lähellä Saarikyliä, vanhan Pälkäneentien varrella oli kauppa. Se poistui käytöstä 2000-luvun alussa. Kauppa esiintyi Kummelien sketsissä, jossa mies asioi kaupassa ilman päämäärää.
Saarikylät-Vehoniemi, Juupajoen Lyly sekä Hämeenkyrön Jumesniemi valittiin 1998 Pirkanmaan vuoden kyliksi.
Vehoniemenharjun laella sijaitsee vuonna 1983 avattu Vehoniemen automuseo kahviloineen ja vuonna 1927[1] rakennettu näkötorni. Nykyinen torni on järjestyksessä toinen; ensimmäinen oli rakennettu 1892[1]. Tornin juurella oli aikoinaan kesäisin toiminnassa ollut kioski. Vehoniemenharju mainittiin matkailunähtävyytenä jo vuonna 1895 ilmestyneessä Suomen matkaoppaassalähde?.