Nykyään Wikipedia:Välityslautakunta/Äänestys 2015/Keskustelu ehdokkaasta Htm on aihe kaikkien huulilla. Wikipedia:Välityslautakunta/Äänestys 2015/Keskustelu ehdokkaasta Htm:n merkitys on kasvanut vuosien varrella ja siitä on tullut avaintekijä yhteiskunnan eri alueilla. Olipa kyse politiikasta, taloudesta, tieteestä, terveydestä, kulttuurista ja monista muista näkökohdista, Wikipedia:Välityslautakunta/Äänestys 2015/Keskustelu ehdokkaasta Htm on ottanut tärkeän roolin, jota ei voida jättää huomiotta. Tämän artikkelin tarkoituksena on syventää Wikipedia:Välityslautakunta/Äänestys 2015/Keskustelu ehdokkaasta Htm:een liittyviä eri näkökohtia, analysoida sen vaikutuksia, haasteita ja sen mahdollisia vaikutuksia tulevaisuuteen. Tämän artikkelin avulla pyrimme käsittelemään eri näkökulmista Wikipedia:Välityslautakunta/Äänestys 2015/Keskustelu ehdokkaasta Htm:n merkitystä tänään ja sen ennustetta tulevina vuosina.
1. VLK on astuu remmiin konfliktien ratkaisemisessa silloin, kun muut keinot eli keskustelu ja kommenttipyyntö/pyynnöt eivät ole auttaneet. Kiistoilla on taipumus mutkistua, kun ne pitkittyvät. Pitkäkestoiset sotatilat pilaavat ilmapiiriä Wikipediassa, toiset enemmään toiset vähemmän ja toisten käyttäjien kohdalla enemmän ja toisten kohdalla vähemmän. --Htm (keskustelu) 14. syyskuuta 2015 kello 19.48 (EEST)
2. Vuoden 2011 jälkeen VLK on näköjään myös jättänyt yhden asian käsittelemättä. Välityslautakunta on hyvä olla olemassa, jotta ristiriitoja voi tarvittessa ratkoa. Joten sitä ei pitäisi lopettaa, vaalitapaa voi keventää tai pidentää "poikkeuslailla" toimikautta, jos välitettävää ei nyt satu muutamaan vuoteen olemaan. Tämä edellyttää tietysti, että esimerkiksi varajäseniä on käytössä varsinaisten jäsenten luopumisen takia ikäänkuin pidemmäksi aikaa. Vastaus olisi b, jäädyttäminen tarkoittaisi toimikauden kulumisen jäädyttämistä.--Htm (keskustelu) 14. syyskuuta 2015 kello 22.58 (EEST)
3. Näillä näkymin ei olisi ollut vaikutusta.--Htm (keskustelu) 21. syyskuuta 2015 kello 20.25 (EEST)