Barbara Albert



Kaikki tieto, jota ihmiset ovat vuosisatojen aikana keränneet Barbara Albert:stä, on nyt saatavilla internetissä, ja me olemme koonneet ja järjestäneet sen sinulle mahdollisimman helposti saatavilla olevalla tavalla. Haluamme, että saat kaiken haluamasi tiedon Barbara Albert:stä nopeasti ja tehokkaasti, että kokemuksesi on miellyttävä ja että tunnet todella löytäneesi etsimäsi tiedot Barbara Albert:stä.

Tavoitteidemme saavuttamiseksi olemme pyrkineet paitsi hankkimaan mahdollisimman ajantasaista, ymmärrettävää ja totuudenmukaista tietoa Barbara Albert:stä, myös varmistamaan, että sivun ulkoasu, luettavuus, latausnopeus ja käytettävyys ovat mahdollisimman miellyttäviä, jotta voit keskittyä olennaiseen, tietäen kaikki Barbara Albert:stä saatavilla olevat tiedot, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään muusta, olemme jo huolehtineet siitä puolestasi. Toivomme, että olemme saavuttaneet tavoitteemme ja että olet löytänyt haluamasi tiedot Barbara Albert:stä. Joten toivotamme sinut tervetulleeksi ja kannustamme sinua jatkamaan scientiafi.com:n käyttökokemuksen nauttimista.

Barbara Albert
Barbara Albert CrossingEurope2010.jpg
Barbara Albert Crossing Europe -festivaalifestivaalilla Linzissä , Itävallassa , 2010
Syntynyt ( 1970-09-22 )22. syyskuuta 1970
kansalaisuus itävaltalainen
ammatti Kirjailija
Ohjaaja
Tuottaja
aktiivisena 1991-läsnä

Barbara Albert (syntynyt 1970 Wienissä ) on itävaltalainen kirjailija, elokuvan tuottaja ja elokuvan ohjaaja.

Hän opiskeli elokuvantekoa Wiener Filmakademiessa. Hänen ensimmäinen elokuvansa, joka tuli tunnetuksi suurelle yleisölle, oli Nordrand , joka kuvaa Jugoslavian lasten elämän todellisuutta Wienissä .

Hän johtaa tuotantoyhtiötä Coop 99 yhdessä Jessica Hausnerin ja Antonin Svobodan kanssa.

filmografia

  • 2017 Mademoiselle Paradis
  • 2006 Fallen
  • 2003 Böse Zellen
  • 2001 Zur Lage
  • 2001 Ihana Rita
  • 1999 Nordrand
  • 1998 Jossain muualla
  • 1998 Slidin '- alles bunt und wunderbar
  • 1998 Sonnenflecken
  • 1993 Die Frucht määrittelee Leibesin
  • 1993 Nachtschwalben

Palkinnot

  • "Marcello Mastroianni Award" (paras nuori näyttelijä) Venedig 1999
  • Wiener Filmpreis
  • Preis der FIPRESCI-tuomaristo (Viennale)
  • Paras elokuva (Tukholma)

Ulkoiset linkit


Opiniones de nuestros usuarios

Rita Penttilä

Hyvä artikkeli aiheesta _muuttuja

Alina Soininen

Kiitos tästä Barbara Albert koskevasta kirjoituksesta, juuri sitä tarvitsin., Kiitos tästä Barbara Albert koskevasta kirjoituksesta, juuri sitä tarvitsin.

Matti Kulmala

Minuun teki vaikutuksen tämä artikkeli Barbara Albert, on hassua, miten hyvin sanat on mitoitettu, se on kuin... elegantti., Vihdoinkin artikkeli Barbara Albert

Anneli Oksanen

Se on hyvä artikkeli Barbara Albert_. Se antaa tarvittavat tiedot ilman ylilyöntejä