Barbara Dunkelman



Kaikki tieto, jota ihmiset ovat vuosisatojen aikana keränneet Barbara Dunkelman:stä, on nyt saatavilla internetissä, ja me olemme koonneet ja järjestäneet sen sinulle mahdollisimman helposti saatavilla olevalla tavalla. Haluamme, että saat kaiken haluamasi tiedon Barbara Dunkelman:stä nopeasti ja tehokkaasti, että kokemuksesi on miellyttävä ja että tunnet todella löytäneesi etsimäsi tiedot Barbara Dunkelman:stä.

Tavoitteidemme saavuttamiseksi olemme pyrkineet paitsi hankkimaan mahdollisimman ajantasaista, ymmärrettävää ja totuudenmukaista tietoa Barbara Dunkelman:stä, myös varmistamaan, että sivun ulkoasu, luettavuus, latausnopeus ja käytettävyys ovat mahdollisimman miellyttäviä, jotta voit keskittyä olennaiseen, tietäen kaikki Barbara Dunkelman:stä saatavilla olevat tiedot, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään muusta, olemme jo huolehtineet siitä puolestasi. Toivomme, että olemme saavuttaneet tavoitteemme ja että olet löytänyt haluamasi tiedot Barbara Dunkelman:stä. Joten toivotamme sinut tervetulleeksi ja kannustamme sinua jatkamaan scientiafi.com:n käyttökokemuksen nauttimista.

Barbara Dunkelman
Barbara Dunkelman (30040186948) .jpg
Dunkelman Florida Superconissa vuonna 2018
Syntynyt
Barbara Julie Dunkelman

( 1989-07-02 )2. heinäkuuta 1989
Kansalaisuus kanadalainen
Koulutus Concordian yliopisto
Ammatti Luova johtaja at Rooster Teeth
Näyttelijä
aktiivisena 2008 - nykyhetki
Työnantaja Kukon hampaat
Verkkosivusto roosterteeth .com /barbara

Barbara Julie Dunkelman (syntynyt 2. heinäkuuta 1989) on kanadalainen näyttelijä, yhteisöpäällikkö ja internet -persoonallisuus . Hän on luova johtaja tuotantoyhtiö Rooster Teethissä , jossa hän oli aiemmin sosiaalisen ja yhteisömarkkinoinnin johtaja sekä RTX: n ohjelmajohtaja . Hän on Yang Xiao Longin ääni verkkosarjoissa RWBY , Cosmos Fairy Tailissa ja ORF röntgen- ja Vav-laitteissa . Hänen live-action toimivat luottojen sisältävät rooleja Rooster Teeth shortsit , Immersion , 5. päivä , ja Ten Little Roosters , sekä kauhu komedia Veri Fest .

Elämäkerta

Dunkelman syntyi Montrealissa , Quebecissä , juutalaisperheeseen . Hän ja hänen perheensä muuttivat Ottawaan , Ontarioon , kun hän oli 8 -vuotias. Keskimmäinen lapsi, jolla on yksi vanhempi ja yksi nuorempi veli, hän arvostaa veljiään saamaan hänet kiinnostumaan punaisesta vs. sinisestä sekä kukonhampaista kokonaisuutena. Hän liittyi Rooster Teeth -verkkosivustolle lokakuussa 2004. Vuonna 2005 hän osallistui ja avusti Toronto Red vs Blue -fanitapahtuman, RvBTO, ensi -iltaa. Vuodesta 2008 lähtien hän auttoi sen järjestämisessä isäntänä ja Kukkohampaiden yhteyshenkilönä. Hän oli WatchMojo.comin emäntä useita kuukausia vuonna 2010.

Dunkelman valmistui Concordia-yliopistosta markkinointitutkintoon kesäkuussa 2011. Syyskuussa 2011 hän perusti kolminkertaisen palkitun Internet Box- podcastin, jota isännöi Michael Jones , Ray Narvaez, Jr. , Andrew Blanchard, Mike Kroon ja Dylan "Dylon" Saramago, jossa Lindsay Jones ja Kerry Shawcross lisätään näyttelijöihin myöhemmin. Joulukuussa 2011 Rooster Teeth palkkasi hänet ensimmäiseksi yhteisöpäälliköksi , joka vastasi yhteisön ominaisuuksien ja yrityksen sosiaalisen median kehittämisestä. Hänen palkkaamisensa aikana hän oli eniten seurattu jäsen Rooster Teeth -yhteisösivustolla.

Helmikuusta 2012 lähtien hän on esiintynyt säännöllisesti palkitussa Rooster Teeth Podcastissa . Toukokuussa 2013 häntä haastateltiin työtoverinsa Jack Pattillon rinnalla osana Microsoftin vuoden 2013 E3 Xbox One -paljastusta. Huolimatta lukuisista esiintymisistä podcastissa ja tapahtumissa, hän arvioi, että "vain 25 prosenttia" hänen työstään, joka sisältää markkinointi- ja johtotehtäviä yrityksessä, tapahtuu julkisuudessa.

Syyskuusta 2016 lähtien Dunkelman alkoi isännöidä aina avointa elämäntapaa ja seksuaaliterveyttä koskevaa podcastia Rooster Teethissä. Podcast oli toistaiseksi tauolla kesäkuussa 2020.

Myös syyskuussa 2016 Dunkelman lanseerasi saman nimisen vaatemalliston Rooster Teethissä.

Syyskuussa 2019 Dunkelmanista tuli Rooster Teethin luova johtaja.

Henkilökohtainen elämä

Dunkelman on vakituinen asukas on Yhdysvalloissa , kotipaikka Austin, Texas . Vuonna 2021 hän paljasti YouTube -kanavansa videossa, että hänellä on vakava hyperhidroositapaus ja että hän hakeutuu leikkaukseen tilansa vaikutusten rajoittamiseksi.

Filmografia

Vuosi Otsikko Rooli Huomautuksia
20112014, 2016 Internet -laatikko Oma itsensä Podcast
2012 - nykyhetki Kukon hampaiden podcast Oma itsensä Podcast
2013 - nykyhetki RWBY Yang Xiao Long Ääni, liikkeen sieppaus
2014 Fairy Tail Kosmos Vain ääni
iBlade Salaisuuksien työntekijä / Sharon
Kymmenen pientä kukkoa Barbara
20142015 Röntgen ja Vav ORF Vain ääni
2014 - nykyhetki Upotus Barbara / Sotilas (Blue Moose)
2014 - nykyhetki Punainen vs. sininen Jensen Vain ääni; Jakson "Head Canon" kirjoittaja
2015 Kuoleman taistelu Yang Xiao Long Ääni, jakso: "Yang vs. Tifa"
Fanarkia Oma itsensä Dokumentti
Lazer -tiimi Cheerleader Cameo
Muukalaisuus Suunnittelija Ääni
Tom & Bill Lisääänet Ääni; yksi jakso, luottamaton
2016 Crunch Time Beatrice
Päivä 5 Voltti
RWBY Chibi Yang Xiao Long / Itse
Leiri leiri Nerris Vain ääni
20162020 Aina auki Oma itsensä Podcast -isäntä
2017 Yksitoista pientä kukkoa Agentti Hirvi
Lazer -tiimi 2 Toimittaja #2
2018 BlazBlue: Cross Tag Battle Yang Xiao Long Videopeli
Nomad of Nowhere Dolores Vain ääni
2018 Blood Fest Ashley
Munchables (elokuva) Munchy Vain ääni
2020 - nykyhetki Zelda Hero High Zee

Viitteet

Ulkoiset linkit

Opiniones de nuestros usuarios

Elias Jaakkola

Oikein. Se antaa tarvittavat tiedot Barbara Dunkelman., Correct

Rosa Sillanpää

Löysin tietoa Barbara Dunkelmansta erittäin hyödylliseksi ja miellyttäväksi. Jos minun pitäisi sanoa 'mutta', se olisi ehkä se, että sen sanamuoto ei ole tarpeeksi kattava, mutta muuten se on loistava., _muuttuja-artikkeli on erittäin hyödyllinen ja miellyttävä., Artikkelin _muuttuja on erittäin hyödyllinen ja miellyttävä

Leo Lindström

Hyvä artikkeli aiheesta _muuttuja