Barbara Hammer



Kaikki tieto, jota ihmiset ovat vuosisatojen aikana keränneet Barbara Hammer:stä, on nyt saatavilla internetissä, ja me olemme koonneet ja järjestäneet sen sinulle mahdollisimman helposti saatavilla olevalla tavalla. Haluamme, että saat kaiken haluamasi tiedon Barbara Hammer:stä nopeasti ja tehokkaasti, että kokemuksesi on miellyttävä ja että tunnet todella löytäneesi etsimäsi tiedot Barbara Hammer:stä.

Tavoitteidemme saavuttamiseksi olemme pyrkineet paitsi hankkimaan mahdollisimman ajantasaista, ymmärrettävää ja totuudenmukaista tietoa Barbara Hammer:stä, myös varmistamaan, että sivun ulkoasu, luettavuus, latausnopeus ja käytettävyys ovat mahdollisimman miellyttäviä, jotta voit keskittyä olennaiseen, tietäen kaikki Barbara Hammer:stä saatavilla olevat tiedot, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään muusta, olemme jo huolehtineet siitä puolestasi. Toivomme, että olemme saavuttaneet tavoitteemme ja että olet löytänyt haluamasi tiedot Barbara Hammer:stä. Joten toivotamme sinut tervetulleeksi ja kannustamme sinua jatkamaan scientiafi.com:n käyttökokemuksen nauttimista.

Barbara Hammer
ArtAndFeminismNYC-Barbara Hammer.jpg
Hammer vuoden 2014 Art+Feminism Wikipedia Editathonissa
Syntynyt
Barbara Jean Hammer

( 1939-05-15 )15. toukokuuta 1939
Kuollut 16. maaliskuuta 2019 (2019-03-16)(79 -vuotias)
New York City , Yhdysvallat
Ammatti Elokuvantekijä
aktiivisena 19682019
Puoliso (t) Florrie R.Burke
Verkkosivusto Virallinen nettisivu Muokkaa tätä Wikidatassa

Barbara Jean Hammer (15. toukokuuta 1939 - 16. maaliskuuta 2019) oli yhdysvaltalainen feministinen elokuvaohjaaja, tuottaja, kirjailija ja kuvaaja. Hänet tunnetaan yhtenä lesbo -elokuva -alan pioneereista , jonka ura kesti yli 50 vuotta. Hammer tunnetaan siitä, että hän on luonut kokeellisia elokuvia, jotka käsittelevät naisten kysymyksiä, kuten sukupuoliroolit , lesbo -suhteet ja selviytyminen ikääntymisestä ja perheestä. Hän asui New Yorkissa ja Kerhonksonissa, New Yorkissa , ja opetti joka kesä European Graduate Schoolissa .

Elämä ja ura

Hammer syntyi Los Angelesissa ja varttui Inglewoodissa , Marian (Kusz) ja John Wilber Hammerin tytär. Hän tutustui elokuvateollisuuteen nuoresta iästä lähtien, kun hänen isoäitinsä työskenteli live-in-kokkina amerikkalaisessa elokuvaohjaaja DW Griffithissä . Hänen isänsä isovanhemmat olivat ukrainalaisia. Hänen isoisänsä oli kotoisin Zbarazhista . Hammer kasvatettiin ilman uskontoa, mutta hänen isoäitinsä oli roomalaiskatolinen .

Vuonna 1961 Hammer valmistui psykologian kandidaatiksi Kalifornian yliopistosta Los Angelesista . Hän valmistui maisteriksi englanninkielisestä kirjallisuudesta vuonna 1963. 1970 -luvun alussa hän opiskeli elokuvaa San Franciscon osavaltion yliopistossa . Täällä hän ensin havainnut Maya Deren n silmien Iltapäivän , joka inspiroi häntä tekemään kokeellisia elokuvia hänen henkilökohtainen elämänsä.

Vuonna 1974 Hammer meni naimisiin ja opetti yhteisöopistossa Santa Rosassa, Kaliforniassa . Tuolloin hän tuli lesboksi keskusteltuaan toisen feministiryhmän opiskelijan kanssa. Avioliitosta lähdettyään hän "lähti moottoripyörällä Super-8-kameralla". Sinä vuonna hän kuvasi Dyketacticsia , jota pidetään laajalti yhtenä ensimmäisistä lesbo -elokuvista. Hän valmistui elokuvan maisteriksi San Franciscon osavaltion yliopistosta .

Hän julkaisi ensimmäisen elokuvansa, kokeellisen dokumenttielokuvan Nitrate Kisses vuonna 1992. Se oli ehdolla Grand Jury Prize -palkinnolle Sundance -elokuvajuhlilla vuonna 1993 . Se voitti jääkarhupalkinnon Berliinin kansainvälisillä elokuvajuhlilla ja parhaan dokumentin palkinnon Internacional de Cine Realizado por Mujeresissa Madridissa . Hän suoritti maisterin tutkinnon digitaalisen multimedian opinnoissa Yhdysvaltain elokuvainstituutissa vuonna 1997. Vuonna 2000 hän sai Moving Image -palkinnon Creative Capitalilta ja vuonna 2013 hän oli Guggenheim-stipendiaatti .

Hän sai ensimmäisen Shirley Clarke Avant-Garde -elokuvantekijäpalkinnon lokakuussa 2006, Women in Film -palkinnon St.Louisin kansainväliseltä elokuvajuhlilta vuonna 2006 ja vuonna 2009 Teddy-palkinnon parhaasta lyhytelokuvasta elokuvastaan A Horse Is Not Metafora Berliinin kansainvälisillä elokuvajuhlilla .

Vuonna 2010 Hammer julkaisi omaelämäkerransa HAMMER! Elokuvien tekeminen seksistä ja elämästä , joka käsittelee hänen henkilökohtaista historiaansa ja taidefilosofioita.

Hän opetti elokuva The Eurooppa Graduate School in Saas-Fee , Sveitsi . Vuonna 2017 Beinecke Harvinaisten kirjojen ja Manuscript Library at Yale University osti Hammerin arkistoista.

Hammerin elokuvakokoelma, joka sisältää hänen alkuperäisensä, tulosteita, otoksia ja muuta materiaalia, sijaitsee Los Angelesin Akatemian elokuva -arkistossa , jossa on meneillään projekti hänen koko elokuvansa palauttamiseksi. Vuodesta 2020, arkisto on säilynyt lähes kaksikymmentä Hammerin elokuvissa, kuten Multiple Orgasm , Sanctus , kuukautisia , ja Ei Ei Nooky tv

Hän oli kuollessaan naimisissa ihmisoikeusasiamiehen Florrie Burken kanssa. He olivat kumppaneita kolmekymmentäyksi vuotta.

Palkinnot

Hammer loi yli 80 liikkuvaa teosta koko elämänsä ajan ja sai myös paljon kunnianosoituksia.

Vuonna 2007 Hammerille myönnettiin näyttely ja kunnianosoitus Taipeissa Kiinan kulttuurikorkeakoulun digitaalisessa kuvantamiskeskuksessa. New Yorkissa vuonna 2010 Hammerilla oli yhden kuukauden näyttely The Museum of Modern Art. Lisäksi vuonna 2013 hänelle myönnettiin Guggenheim -apuraha elokuvasta Waking Up Together . Hänellä oli myös näyttelyitä Lontoossa The Tate Modernissa vuonna 2012, Pariisissa Jeu de Paumessa myös vuonna 2012, Torontossa kansainvälisille elokuvafestivaaleille vuonna 2013 ja Berliinissä Koch Oberhuber Woolfessa sekä vuosina 2011 että 2014.

Hammer sai lukuisia palkintoja uransa aikana. Hänet valitsi Whitneyn biennaali 1985, 1989 ja 1993 elokuvistaan Optic Nerve , Endangered ja Nitrate Kisses . Vuonna 2006 hän voitti sekä kaikkien aikojen ensimmäisen Shirley Clarke Avant-Garde -elokuvantekijäpalkinnon New York Women in Film and Television -elokuvasta että Women in Film -palkinnon St.Louisin kansainväliseltä elokuvajuhlilta.

Vuonna 2008 Hammer sai Leo -palkinnon Flahertyn elokuvaseminaarista. Hänen elokuvansa Generations ja Maya Deren's Sink voittivat molemmat Teddy -palkinnon vuonna 2011 parhaista lyhytelokuvista. Hänen elokuvansa A Horse Is Not A metafora voitti Teddy -palkinnon parhaasta lyhytelokuvasta vuonna 2009 ja se voitti myös toisen palkinnon Black Marian elokuvajuhlilla. Se valittiin myös useille elokuvafestivaaleille: Torinon homo- ja lesbo -elokuvajuhlille, Punta de Vistan elokuvajuhlille, Festival de Films des Femmes Creteilille ja Dortmundin/Kolnin kansainväliselle naisten elokuvajuhlille.

Tyyli ja vastaanotto

Hammer oli avantgarde-elokuvantekijä ja keskittyi suuren osan elokuvistaan feministisiin tai lesbo-aiheisiin. Kokeellisen elokuvan avulla Hammer paljasti yleisönsä feministiselle teorialle . Hänen elokuviensa on tarkoitus edistää "itsenäisyyttä ja vapautta sosiaalisista rajoituksista".

Hänen elokuviaan pidettiin kiistanalaisina, koska ne keskittyivät naisellisiin tabuaiheisiin, kuten kuukautiset, orgasmi naisnäkökulmasta ja lesbo. Hammer kokeili eri kalvomittareita 1980 -luvulla, erityisesti 16 mm: n kalvolla . Hän teki tämän osoittaakseen kuinka hauras elokuva itse on. Yksi hänen tunnetuimmista elokuvistaan, Nitrate Kisses , "tutkii kolmea poikkeavaa seksuaalisuutta-S/M-lesbolaisuutta, homoseksuaalista homoseksuaalista rakkautta ja ikääntyneiden lesbojen intohimoja ja seksuaalisia käytäntöjä".

Hammerin elokuva Dyketactics (1974) kuvaa naisvartalon merkitystä hänen työstään, ja sitä kuvataan kahdessa sarjassa. Ensimmäisessä jaksossa elokuva kuvaa ryhmää alastonnaisia, jotka kokoontuvat maaseudulle tanssimaan, kylpemään, koskettamaan toisiaan ja olemaan vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Toisessa jaksossa Hammer itse kuvataan jakamalla intiimi hetki toisen naisen kanssa Bay Area -talossa. Näiden kahden jakson välissä Hammer pyrki luomaan eroottisen elokuvan, joka käytti eri elokuvakieltä kuin sen ajan valtavirran heteroseksuaaliset eroottiset elokuvat. Hän kutsui sitä "lesbo -mainokseksi".

Hammerin varhaiset elokuvat käyttivät luonnollisia kuvia, kuten puita ja hedelmiä, yhdistettäväksi naisen kehoon. Nitraattisuudelmat (1992) oli hänen pisin elokuvansa tähän mennessä, kun se valmistui. Elokuva kommentoi sitä, kuinka LGBT -yhteisön jäsenet jäävät usein historian ulkopuolelle, ja samalla pyrkii korjaamaan ongelman tarjoamalla osan kadonneesta historiasta katsojilleen.

Tämä elokuvan tyyli sai ristiriitaisia reaktioita. Arvostelussaan Hammerin elokuvista Women I Love (1976) ja Double Strength (1978) kriitikko Andrea Weiss totesi: "On tullut muodikasta, että naisten kehoa edustavat hedelmäpalat", ja arvosteli Hammeria "maskuliinisen romantiikan omaksumisesta" naisista. ". Michael Schellin mukaan "hänen lakkaamaton pyrkimyksensä taiteelliseen näkemykseen, joka perustuu amerikkalaiseen kokeellisen elokuvan perinteeseen, jonka eheys oli henkilökohtaista eikä vain poliittista, voi asettaa haasteen sekä ala- että valtavirran kulttuurien oletuksille".

Myöntää

Vuonna 2017 ensimmäinen Barbara Hammer Lesbian Experimental Filmmaking Grant myönnettiin Fair Branelle.

Feministiset ja lesboteokset vaikuttavat

Kiistanalaisen työnsä ansiosta Hammeria pidetään queer -elokuvan edelläkävijänä. Hänen tavoitteenaan elokuvateoksensa kautta oli herättää keskustelua syrjäytyneistä ja erityisesti syrjäytyneistä lesboista. Hän koki, että elokuvien tekeminen, jotka osoittavat hänen henkilökohtaisen kokemuksensa nimeämisen uudelleen lesbiksi, auttaa aloittamaan keskustelun lesbosta ja saa ihmiset lopettamaan sen olemassaolon huomiotta jättämisen.

Sairaus, oikeus kuolla aktivismi ja kuolema

Vuonna 2006 Hammerilla todettiin vaiheen 3 munasarjasyöpä . 12 vuoden kemoterapian jälkeen hän taisteli itsensä eutanasian oikeudesta . Hän viittasi tähän teoksissaan, kuten vuoden 2009 elokuvassaan Hevonen ei ole metafora , jossa hän ilmaisi syöpäpotilaan ylä- ja alamäkiä. Kokemuksensa kautta hänestä tuli oikeus kuolla ja taisteli New York Medical Aid in Dying Actin puolesta.

10. lokakuuta 2018 Hammer esitteli "The Art of Dying", performatiivisen luennon Whitneyn taidemuseossa .

Hammer kuoli endometrioidiseen munasarjasyöpään 16. maaliskuuta 2019 79 -vuotiaana. Hän oli saanut palliatiivista sairaalahoitoa kuolemansa aikaan.

Filmografia

  • Schizy (1968)
  • Barbara Ward ei koskaan kuole (1969)
  • Matkustaminen: Marie ja minä (1970)
  • The Song of the Clinking Cup (1972)
  • Olin/Olen (1973)
  • Sisaret! (1974)
  • Homo päivä (1973)
  • Dyketactics (1974)
  • X (1974)
  • Naisten rituaalit tai totuus on ajan tytär (1974)
  • Kuukautiset (1974)
  • Jane Brakhage (1975)
  • Superdyke (1975)
  • Psykosynteesi (1975)
  • Superdyke tapaa Madame X: n (1975)
  • Kuun jumalatar (1975) - yhdessä G. Churchmanin kanssa
  • Munat (1972)
  • Useita orgasmeja (1976)
  • Naiset, joita rakastan (1976)
  • Stressiarvot ja mielialan rypyt (1976)
  • Suuri jumalatar (1977)
  • Kaksinkertainen vahvuus (1978)
  • Koti (1978)
  • Hiustenleikkaus (1978)
  • Käytettävissä oleva tila (1978)
  • Sappho (1978)
  • Unelmien aika (1979)
  • Lesbohuumori: Kokoelma lyhytelokuvia (19801987)
  • Kuvia Barbaralta (1980)
  • Machu Picchu (1980)
  • Natura Erotica (1980)
  • Katso mitä kuulet mitä näet (1980)
  • Matkamme (1981)
  • Arequipa (1981)
  • Pools (1981) - B. Klutinisin kanssa
  • Synch-Touch (1981)
  • Lesbos -elokuva (1981)
  • Lampi ja vesiputous (1982)
  • Yleisö (1983)
  • Kivipiirit (1983)
  • New Yorkin parvi (1983)
  • Bambu Xerox (1984)
  • Pearl Diver (1984)
  • Taivutettu aika (1984)
  • Nuketalo (1984)
  • Pariisin kaihtimet (1984)
  • Turisti (198485)
  • Optinen hermo (1985)
  • Hot Flash (1985)
  • Haluaisitko tavata naapurisi New Yorkin metronauha (1985)
  • Nukkumaanmenon tarinat (1986)
  • Maailman historia lesbon mukaan (1986)
  • Lumityö: AIDSin mediahysteria (1986)
  • No No Nooky TV (1987)
  • Paikka Mattes (1987)
  • Uhanalainen (1988)
  • Kaksi pahaa tytärtä (1988)
  • Still Point (1989)
  • TV Tart (1989)
  • Sanctus (1990)
  • Vital Signs (1991)
  • Watsonin röntgenkuvat (1991)
  • Nitraattisuudelmat (1992)
  • Ulkona Etelä -Afrikassa (1994)
  • Tender Fictions (1996)
  • Naisten kaappi (1997)
  • Devotion: Elokuva Ogawa Productionsista (2000)
  • Historiatunnit (2000)
  • My Babushka: Ukrainan identiteettien etsiminen (2001)
  • Vastustava paratiisi (2003)
  • Rakkaus/muu (2005)
  • Fucking Different New York (2007) (segmentti "Villa Serbolloni")
  • Hevonen ei ole metafora (2009) ( Teddy Award )
  • Sukupolvet (2010)
  • Maya Derenin pesuallas (2011)
  • Tervetuloa tähän taloon (2015)

Jälkikäteen

Katso myös

Viitteet

Lue lisää

Ulkoiset linkit

Opiniones de nuestros usuarios

Elsa Lehto

Joskus, kun etsit internetistä tietoa jostakin asiasta, löydät artikkeleita, jotka ovat liian pitkiä ja joissa puhutaan asioista, jotka eivät kiinnosta sinua. Pidin tästä Barbara Hammer koskevasta artikkelista, koska se on ytimekäs ja puhuu juuri siitä, mitä haluan, eksymättä turhaan informaatioon., Se on hyvä artikkeli Barbara Hammer., Se on hyvä artikkeli Barbara Hammer

Igor Moilanen

Hyvä artikkeli aiheesta _muuttuja

Tino Härkönen

Löysin tietoa Barbara Hammersta erittäin hyödylliseksi ja miellyttäväksi. Jos minun pitäisi sanoa 'mutta', se olisi ehkä se, että sen sanamuoto ei ole tarpeeksi kattava, mutta muuten se on loistava., _muuttuja-artikkeli on erittäin hyödyllinen ja miellyttävä., Artikkelin _muuttuja on erittäin hyödyllinen ja miellyttävä

Kurt Tiainen

Vihdoinkin artikkeli aiheesta _muuttuja, joka on helppolukuinen., Kiitos tästä kirjoituksesta aiheesta _muuttuja