Barbara Lahr



Kaikki tieto, jota ihmiset ovat vuosisatojen aikana keränneet Barbara Lahr:stä, on nyt saatavilla internetissä, ja me olemme koonneet ja järjestäneet sen sinulle mahdollisimman helposti saatavilla olevalla tavalla. Haluamme, että saat kaiken haluamasi tiedon Barbara Lahr:stä nopeasti ja tehokkaasti, että kokemuksesi on miellyttävä ja että tunnet todella löytäneesi etsimäsi tiedot Barbara Lahr:stä.

Tavoitteidemme saavuttamiseksi olemme pyrkineet paitsi hankkimaan mahdollisimman ajantasaista, ymmärrettävää ja totuudenmukaista tietoa Barbara Lahr:stä, myös varmistamaan, että sivun ulkoasu, luettavuus, latausnopeus ja käytettävyys ovat mahdollisimman miellyttäviä, jotta voit keskittyä olennaiseen, tietäen kaikki Barbara Lahr:stä saatavilla olevat tiedot, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään muusta, olemme jo huolehtineet siitä puolestasi. Toivomme, että olemme saavuttaneet tavoitteemme ja että olet löytänyt haluamasi tiedot Barbara Lahr:stä. Joten toivotamme sinut tervetulleeksi ja kannustamme sinua jatkamaan scientiafi.com:n käyttökokemuksen nauttimista.

Barbara Lahr (syntynyt 25. syyskuuta 1957 Kaiserslauternissa ) on saksalainen laulaja, säveltäjä, basisti, kitaristi ja tuottaja, joka tunnetaan parhaiten yhteistyöstä saksalaisen Nu Jazz -yhtye De-Phazzin kanssa .

Ura

Vuonna 1980 Barbara Lahr aloitti uransa laulajana The Spunks -yhtyeessä. Vuodesta 1984 vuoteen 1988 ja uudelleen vuonna 1993 hän oli saksalaisen Guru Guru -yhtyeen laulaja ja kitaristi .

Palkinnot

  • 1989 Deutscher Rockpreis (saksalainen rock -palkinto)
  • 1990 Studiopreis des WDR

Filmografia

  • Raven - Black Magic Rock (1996) ( Arte TV: lle)

Diskografia

Yksin

  • Lyyrinen huvi (1998)
  • Rainbow Line (2002)
  • Kumoa Kumoa (2007)
  • Six String Call (2012)

de Phazzin kanssa

  • Detunized Gravity (1997)
  • Kuolema suklaalla (2001)
  • Daily Lama (2002)
  • Luonnollinen väärennös (2005)
  • Twangin päivät (2007)
  • Big (2009) saavutus Radio Bigband Frankfurt
  • Lala 2.0 (2010)

muiden kanssa

  • Uudet kukat (1987) Sanfte Lieben kanssa
  • Passport Rmx Vol.1 /2001) sekä Klaus Doldinger

Viitteet

Ulkoiset linkit


Opiniones de nuestros usuarios

Robin Huhtala

Erittäin mielenkiintoinen tämä merkintä Barbara Lahr., Luulin jo tietäväni kaiken Barbara Lahr., Erittäin mielenkiintoinen tämä merkintä Barbara Lahr

Nico Heinonen

En tiedä, miten päädyin tähän Barbara Lahr käsittelevään artikkeliin, mutta pidin siitä kovasti.

Tea Lähteenmäki

Merkintä _muuttuja oli minulle erittäin hyödyllinen., Kiitos