Bárbara López



Kaikki tieto, jota ihmiset ovat vuosisatojen aikana keränneet Bárbara López:stä, on nyt saatavilla internetissä, ja me olemme koonneet ja järjestäneet sen sinulle mahdollisimman helposti saatavilla olevalla tavalla. Haluamme, että saat kaiken haluamasi tiedon Bárbara López:stä nopeasti ja tehokkaasti, että kokemuksesi on miellyttävä ja että tunnet todella löytäneesi etsimäsi tiedot Bárbara López:stä.

Tavoitteidemme saavuttamiseksi olemme pyrkineet paitsi hankkimaan mahdollisimman ajantasaista, ymmärrettävää ja totuudenmukaista tietoa Bárbara López:stä, myös varmistamaan, että sivun ulkoasu, luettavuus, latausnopeus ja käytettävyys ovat mahdollisimman miellyttäviä, jotta voit keskittyä olennaiseen, tietäen kaikki Bárbara López:stä saatavilla olevat tiedot, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään muusta, olemme jo huolehtineet siitä puolestasi. Toivomme, että olemme saavuttaneet tavoitteemme ja että olet löytänyt haluamasi tiedot Bárbara López:stä. Joten toivotamme sinut tervetulleeksi ja kannustamme sinua jatkamaan scientiafi.com:n käyttökokemuksen nauttimista.

Bárbara López
Barbara Lopez Look 02 0288-RETOUCHED-2.jpg
Syntynyt 13. elokuuta 1992 (ikä 28)
Ammatti Näyttelijä
aktiivisena 2015 - nykyhetki

Bárbara López (syntynyt vuonna Monterreyssä Nuevo Leon, Meksiko ), on meksikolainen näyttelijä tunnetaan parhaiten roolistaan Juliana Valdés on rikosdraama televisiosarja Love Death (2018-2019). Hänen muita merkittäviä tv -roolejaan ovat Lucero Gutiérrez Vega romanttisessa televisio -telenovessa Un camino hacia el destino (2016), Érika Ballesteros telenovelassa Vino el amor (20162017) ja María Cruz Television komediassa telenovela Papá a toda madre ( 20172018). López on kuuluisan meksikolaisen tuottajan Reynaldo Lópezin tytär.

Filmografia

Elokuvaroolit
Vuosi Otsikko Roolit Huomautuksia
2018 Ihana Caroline Yliopisto-opiskelija
2019 En las buenas y en las malas Dany
2020 El mesero Mariana
2021 Cuatro paredes Karla Lyhyt, Draama
Television roolit
Vuosi Otsikko Roolit Huomautuksia
2015 Amor de barrio Bárbara Cánseco Toistuva rooli; 6 jaksoa
2016 Un camino hacia el destino Lucero Gutiérrez Vega Toistuva rooli; 63 jaksoa
20162017 Vino el amor Érika Ballesteros Toistuva rooli; 67 jaksoa
20172018 Pappa todd madre María Cruz Toistuva rooli; 30 jaksoa
20182019 Rakkaus kuolemaan Juliana Valdés Päärooli; 88 jaksoa
2019 Juliantina Juliana Valdés Päärooli; 19 jaksoa
2020 Pysäyttämätön Rocío Päärooli; 10 jaksoa

Palkinnot ja ehdokkuudet

Vuosi Myöntää Kategoria Työ Tulos Viite
2017 35. TVyNovelas -palkinto Paras naisten paljastus Vino el amor Voitti
2019 37. TVyNovelas -palkinto Paras nuori näyttelijä Amar muerte Voitti
Eres Awards Paras näyttelijä Ehdolla
Paras suudelma ( Macarena Achagan kanssa ) Ehdolla
MTV Millennial Awards Pariskunta tulessa ( Macarena Achagan kanssa ) Voitti
Paras fani (Juliantina) Voitti
E! Online TV Scoop Awards Paras pari ( Macarena Achagan kanssa ) Voitti
Paras fani (Juliantina) Voitti
Kids 'Choice Awards México Chica trendikäs Oma itsensä Voitti

Viitteet

Ulkoiset linkit


Opiniones de nuestros usuarios

Ida Repo

Vihdoinkin! Nykyään näyttää siltä, että jos he eivät kirjoita sinulle kymmenentuhannen sanan artikkeleita, he eivät ole tyytyväisiä. Hyvät sisällöntuottajat, tämä ON hyvä artikkeli aiheesta Bárbara López

Elise Rintala

Löysin tietoa Bárbara Lópezsta erittäin hyödylliseksi ja miellyttäväksi. Jos minun pitäisi sanoa 'mutta', se olisi ehkä se, että sen sanamuoto ei ole tarpeeksi kattava, mutta muuten se on loistava., _muuttuja-artikkeli on erittäin hyödyllinen ja miellyttävä., Artikkelin _muuttuja on erittäin hyödyllinen ja miellyttävä