Barbara Nichols



Kaikki tieto, jota ihmiset ovat vuosisatojen aikana keränneet Barbara Nichols:stä, on nyt saatavilla internetissä, ja me olemme koonneet ja järjestäneet sen sinulle mahdollisimman helposti saatavilla olevalla tavalla. Haluamme, että saat kaiken haluamasi tiedon Barbara Nichols:stä nopeasti ja tehokkaasti, että kokemuksesi on miellyttävä ja että tunnet todella löytäneesi etsimäsi tiedot Barbara Nichols:stä.

Tavoitteidemme saavuttamiseksi olemme pyrkineet paitsi hankkimaan mahdollisimman ajantasaista, ymmärrettävää ja totuudenmukaista tietoa Barbara Nichols:stä, myös varmistamaan, että sivun ulkoasu, luettavuus, latausnopeus ja käytettävyys ovat mahdollisimman miellyttäviä, jotta voit keskittyä olennaiseen, tietäen kaikki Barbara Nichols:stä saatavilla olevat tiedot, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään muusta, olemme jo huolehtineet siitä puolestasi. Toivomme, että olemme saavuttaneet tavoitteemme ja että olet löytänyt haluamasi tiedot Barbara Nichols:stä. Joten toivotamme sinut tervetulleeksi ja kannustamme sinua jatkamaan scientiafi.com:n käyttökokemuksen nauttimista.

Barbara Nichols
Barbara Nichols 1956.jpg
vuonna 1956
Syntynyt
Barbara Marie Nickerauer

( 1928-12-10 )10. joulukuuta 1928
Mineola, New York , Yhdysvallat
Kuollut 5. lokakuuta 1976 (1976-10-05)(47 -vuotias)
Hollywood , Los Angeles , Kalifornia , Yhdysvallat
Levähdyspaikka Pinelawn Memorial Park, Farmingdale, New York , Yhdysvallat
Ammatti Näyttelijä
aktiivisena 19531976

Barbara Marie Nickerauer (10. joulukuuta 1928 - 5. lokakuuta 1976), joka tunnetaan ammattimaisesti nimellä Barbara Nichols , oli amerikkalainen näyttelijä, joka soitti usein vaskimaisia tai koomisia rooleja elokuvissa 1950- ja 1960 -luvuilla.

Varhainen elämä ja ura

Nichols syntyi Barbara Marie Nickeraueriksi Georgeille ja Julia Nickerauerille ja varttui Queensissä, New Yorkissa .

Uransa alussa Nichols oli showtyttö, kun klubin omistaja tarjosi hänelle paljon korkeampaa palkkaa striptease -esiintyjäksi. Hän kieltäytyi tarjouksesta ja keskittyi näyttelijäksi. Hän aloitti juustokakkulehtien mallinnuksen 1940 -luvun lopulla ja lopulta häntä pidettiin Marilyn Monroen vähäisenä kilpailijana . Käytössä Broadway , hän esiintyi 1952 elpyminen Pal Joey (hän esiintyi myös 1957 elokuvan versio ) ja Let It Ride (1961). 1950-luvun puolivälissä hän muutti Hollywoodiin ja alkoi esiintyä näyttävissä tukiroolissa A-elokuvissa, kuten Miracle in the Rain (1956), The King and Four Queens (1956), The Naked and the Dead (1958), The Pajama Game (1957), Sweet Smell of Success (1957), That Kind of Woman (1958) ja Where the Boys Are (1960), pääosissa Clark Gable , Susan Hayward , Sophia Loren ja Doris Day . Yksi hänen harvoista päärooleistaan oli vuoden 1965 scifi-elokuvassa The Human Duplicators . Hänen viimeinen elokuvansa oli Won Ton Ton, koira, joka pelasti Hollywoodin vuonna 1976.

Nichols oli myös usein vieraileva tähti monissa televisiosarjoissa, kuten It's a Great Life , The Jack Benny Television Show , The Twilight Zone (jaksossa " Twenty Two "), The Untouchables , The Travels of Jaimie McPheeters , Going My Way , Batman (jaksot 35 ja 36), Hawaii Five-O , Green Acres ja The Beverly Hillbillies .

Kuolema

Nichols kuoli 5. lokakuuta 1976 47 -vuotiaana maksan vajaatoimintaan, joka johtui pernan ja maksan vaurioituneista komplikaatioista, joiden kerrottiin kärsineen eri auto -onnettomuuksissa monta vuotta aikaisemmin. Hänet haudataan Pinelawn Memorial Parkissa Farmingdalessa New Yorkissa .

Filmografia

Elokuva
Vuosi Otsikko Rooli Huomautuksia
1954 Palauttamattoman joen Blondi tanssija Luottamaton
1956 Manfish Mimi
1956 Ihme sateessa Arlene Parker, syntynyt Witchy
1956 Kohtuullisen epäilyn ulkopuolella Dolly Moore
1956 Villi puolue Hiekkainen
1956 Kuningas ja neljä kuningattaret Birdie McDade
1957 Makea tuoksu menestykselle Rita
1957 Pyjama peli Poopsie
1957 Pal Joey Gladys
1958 Kymmenen Pohjois -Frederickiä Stella
1958 Alasti ja kuolleet Mildred Croft
1959 Nainen pakkomielle Mayme Radzevitch
1959 Sellainen nainen Jane
1960 Kuka oli tuo nainen Gloria Coogle
1960 Missä pojat ovat Lola Fandango
1961 George Raftin tarina Texas Guinan
1962 Naisten talo Candy Kane
1964 Etsimässä rakkautta Gaye poppari
1964 rakas sydän Kesäkuun Loveland
1964 Häiriöjärjestys Neiti Marlowe
1965 Ihmisen kopiokoneet Gale Wilson (Vaihtoehtoinen nimi: Jaws of the Alien )
1965 Rakastettu Sadie Blodgett
1966 Parinvaihtaja Blossom LaTour
1968 Teho Kasvisto
1968 Rikollinen asia (Vaihtoehtoiset nimet: Seven Men and One Brain ja Sette uomini e un cervello )
1973 Charley ja enkeli Sadie
1974 Valokuvaaja Rouva Wilde
1976 Voitti Ton Ton, koiran, joka pelasti Hollywoodin Nickin tyttö
Televisio
Vuosi Otsikko Rooli Jaksot
1953 Studio One Hollywoodissa Ensimmäinen kaunis tyttö Jakso: "Hermostuneen miehen komplikaatiot"
1954 Naamio Jakso: "Murha Burlesque Housessa"
1954 Yhdysvaltain terästunti Bridie Jakso: "Hyvää sinulle"
1954 Philco-Goodyearin television leikkimökki Ruth Jakso: "Mies keskellä merta"
1954 Keskinäyttämö Jakso: "Klovnin sydän"
1954 Armstrong Circle -teatteri Baarin suojelija/juhlaflirtti/Bobsey Baxter Jakso: "Fred Allenin luonnoskirja"
1955 Vaara Jakso: "Sandy River Blues"
1956 Chevron Hall of Stars Rosie Jakso: "Double Cross"
1956 Se on Suuri Elämä Caroline Cabot 2 jaksoa
1956-1958 Bob Cummings Show Marian Billington 3 jaksoa
1957 Matinee -teatteri Jakso: "Herrasmiessoittaja"
1957-1959 Ohut mies Eri rooleja 2 jaksoa
1958 Maverick Blanche Jakso: "Kolmas ratsastaja"
1958 Rakasta Jilliä Inkivääri 13 jaksoa
1958 Tähtien suihku Neiti Kim O'Day Jakso #4.7
1958 Huipentuma! Dale Benson Jakso: "Painonäppäjättiläinen"
1958 Nuotta Jakso: "Suuri tähti"
1958 Milton Berlen näyttely Vieras Jakso 19. marraskuuta 1958
1958-1960 Punainen Skeltonin tunti Gertie - Bolivarin tyttöystävä 4 jaksoa
1958-1960 Jack Benny -ohjelma Mildred Meyerhouser 4 jaksoa
1959 Scarface Mob Brandy LaFrance Televisio elokuva
1959 Westinghouse Desilu Playhouse Brandy LaFrance 2 jaksoa
1959 Todelliset McCoysit Gladys Slade Jakso: "Poliitikko"
1959 koskemattomat Brandy LaFrance/Barbara Ritchie 2 jaksoa
1959 Dennis O'Keefe Show Jakso #1.10
1960 Stagecoach West Sadie Wren Jakso: "Aika juosta"
1961 Hämärävyöhyke Liz Powell Jakso: " Kaksikymmentä kaksi "
1961 GE True Theatre Leslie Blaine Jakso: "Pienet norsut"
1961 Michael Shayne Topaasi McQueen Jakso: "Avioliitto voi olla kohtalokas"
1961 Etsivät pääosassa Robert Taylor Abby Landis Jakso: "Työpäivä"
1961 Miami Undercover Kisu Jakso: "Kitty"
1961 Westinghousen leikkimökki Lorraine Hadley Jakso: "Talon vieras"
1962 Dick Powell Show Pupun pääsiäinen Jakso: "No Strings Attached"
1963 Alcoa -ensi -ilta Willy Simms Jakso: "Viisi, kuusi, poimi tikkuja"
1963 Minun tieni Marie Jakso: "Onko kukaan nähnyt Eddieä"
1963 Lomamökki Barbara Adams Jakso: "All About Barbara"
1963 Pidätys ja oikeudenkäynti Ginny Jakso: "Eikö ole kaunis näkymä"
1963 Grindl Wilma Bryan Jakso: "Grindl, puolustuksen todistaja"
1963 Beverly Hillbillies Chickadee Laverne 2 jaksoa
1964 Kraft -jänniteatteri Ann Hilts Jakso: "Vihollinen, tämä kaupunki"
1964 Jaimie McPheetersin matkat Mamie Jakso: "Pimeiden tekojen päivä"
1965 Laredo Prinsessa Jakso: "Kurin kysymys"
1966 Villi villi länsi Bessie Jakso: "Pyörivän kuoleman yö"
1966 Lepakkomies Neito Marilyn 2 jaksoa (35 ja 36)
1967 Vihreää eekkeriä Wanda Jakso: "Älä koskaan vie vaimoasi kokoukseen"
1967 Tyttö UNCLEsta Ida Martz Jakso: "The Phi Beta Killer Affair"
1967 Jackie Gleason Show Kitty - Big Sam's Moll Jakso: "Honeymooners: Ralph Kramdenin kaksi kasvot"
1969 Hawaii Five-O Betsy Jakso: "Tuhat anteeksi - olet kuollut!"
1971 Smithin perhe Effie Jakso: "Vihreät laitumet"
1971 Doris Day Show Rouva Hollister Jakso: "Onko minulla sinulle kaveri!"
1971 Rakkaus, amerikkalainen tyyli Gladys Jakso: "Rakkaus ja tohtorin häämatka"
1971-1973 Adam-12 Eri rooleja 3 jaksoa

Ginger Stephens, Truant (1971) Janice Walker, Vendetta (1972) Elizabeth Mitchell, West Valley Division (1973)

1974 Hätä! Inkivääri Jakso: "Yksityiskohdat"
1974 Aloittelijat Marie Antionette Jakso: "Sininen joulu"

Viitteet

Ulkoiset linkit

Opiniones de nuestros usuarios

Greta Tamminen

On aina hyvä oppia. Kiitos artikkelista Barbara Nichols.

Elias Lipponen

Kieli näyttää vanhalta, mutta tiedot ovat luotettavia, ja yleensä kaikki, mitä Barbara Nichols kirjoitetaan, herättää paljon luottamusta., Tämä artikkeli Barbara Nichols oli mielestäni hyvin mielenkiintoinen., Tämä artikkeli Barbara Nichols oli hyvin mielenkiintoinen

Anders Tikkanen

Hyvä artikkeli aiheesta _muuttuja