Barbara Rhoades



Kaikki tieto, jota ihmiset ovat vuosisatojen aikana keränneet Barbara Rhoades:stä, on nyt saatavilla internetissä, ja me olemme koonneet ja järjestäneet sen sinulle mahdollisimman helposti saatavilla olevalla tavalla. Haluamme, että saat kaiken haluamasi tiedon Barbara Rhoades:stä nopeasti ja tehokkaasti, että kokemuksesi on miellyttävä ja että tunnet todella löytäneesi etsimäsi tiedot Barbara Rhoades:stä.

Tavoitteidemme saavuttamiseksi olemme pyrkineet paitsi hankkimaan mahdollisimman ajantasaista, ymmärrettävää ja totuudenmukaista tietoa Barbara Rhoades:stä, myös varmistamaan, että sivun ulkoasu, luettavuus, latausnopeus ja käytettävyys ovat mahdollisimman miellyttäviä, jotta voit keskittyä olennaiseen, tietäen kaikki Barbara Rhoades:stä saatavilla olevat tiedot, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään muusta, olemme jo huolehtineet siitä puolestasi. Toivomme, että olemme saavuttaneet tavoitteemme ja että olet löytänyt haluamasi tiedot Barbara Rhoades:stä. Joten toivotamme sinut tervetulleeksi ja kannustamme sinua jatkamaan scientiafi.com:n käyttökokemuksen nauttimista.

Barbara Rhoades
Syntynyt ( 1946-03-23 )23. maaliskuuta 1946
Poughkeepsie, New York , Yhdysvallat
Muut nimet Barbara Rodos
Barbara Orenstein
Ammatti Näyttelijä
aktiivisena 1967 - nykyhetki
Puoliso (t)
( m.  1979)

Barbara Rhoades (syntynyt 23. maaliskuuta 1946) on yhdysvaltalainen näyttelijä , joka tunnetaan pääasiassa komedia- ja mysteeriroolistaan, erityisesti naisbändi Penelope "Bad Penny" Cushings The Shakiest Gun in the West (1968). Hänellä oli toistuva rooli saippualla Maggie Chandlerina, Jodie Dallasin tulevana vaimona.

Alkuvuosina

Syntynyt ja kasvanut Poughkeepsiessä, New Yorkissa , Rhoades on Sherry Rhoadesin tytär. Hän osallistui Our Lady of Lourdesin lukioon . Hän aloitti tanssitunteja 7 -vuotiaana.

Ura

Rhoades aloitti näyttelemisen 1960 -luvun lopulla ja esiintyi vierasrooleissa useissa televisiosarjoissa, kuten It Takes a Thief , Ironside , Mannix , McMillan & Wife , Columbo , Kojak , Starsky & Hutch , Alias Smith and Jones , Love, American Style , The Odd Couple , The Six Million Dollar Man , Bewitched , Maude , Trapper John, MD , The Partridge Family , Murder, She Wrote and Law & Order . Hän oli säännöllinen näyttelijä vuoden 1977 tilannekomedia Busting Loose , joka kuvasi Melody Feebeckiä, ja vuonna 1989 Jessica Gardnerina sukupolvista.

Vuonna 1967 Rhoades allekirjoitti pitkäaikaisen yksinoikeussopimuksen Universal Picturesin kanssa .

Rhoades esiintyi useissa elokuvissa 1970 -luvulla, mukaan lukien Siellä oli Crooked Man ... (1970), vastapäätä Kirk Douglasia ja Henry Fondaa , ja Up the Sandbox (1972) Barbra Streisandin pääosassa . Hän näytteli poliisia, "No Balls" Hadleya, vuonna 1977 The Choirboys ja Las Vegasin huora, joka hakee Art Carneyn tien varrella Oscar-palkittuun esitykseensä Harry ja Tonto (1974). Hänellä oli myös rooleja Scream Blacula Screamissa (1973) ja The Goodbye Girl (1977) ja hän oli usein paneelimies Gene Rayburnin isännöimässä suositussa 1970 -luvun peli -ottelussa Match Game . Vuonna 2007 hän esiintyi First Born kanssa Elisabeth Shue .

Vuonna 2011 hän oli toistuva rooli amerikkalaisen saippuaoopperaa One Life to Live kuten Irene Manning , lapsuuden paras ystävä Victoria Lord ( Erika Slezak ).

18 kuukautta Broadwaylla Rhoades oli showtytön rooli musikaalissa Funny Girl (1964). Hän sai muuta näyttämökokemusta kesän varastotuotannoista Cecilwood -teatterissa Fishkillissä, New Yorkissa.

Henkilökohtainen elämä

Rhoades meni naimisiin televisiotuottaja Bernie Orensteinin kanssa .

Filmografia

Elokuva
Vuosi Otsikko Rooli Huomautuksia
1968 Shakiest Gun lännessä Penelope 'Bad Penny' Cushings
Älä vain seiso siellä! Kendall Flanagan
1970 Siellä oli kiero mies ... Neiti Jessie Brundidge
1972 Hiekkalaatikko ylös Tohtori Bolden
1973 Huuta Blacula Scream Elaine
Pienet sikarit Helen Hyväksytty nimellä Barbara Rhodes
Vaihtoehtoinen nimi: Pikku sikarit Mob
1974 Harry ja Tonto Stephanie
1976 Suuri Houdini Margery Crandon
1977 Kuorolaiset Ei pallot Hadley
1977 Hyvästi tyttö Donna
1980 Sarja Vivian
2007 Ensimmäinen syntynyt Nancy
Televisio
Vuosi Otsikko Rooli Huomautuksia
1968 Virginialainen Josie Jakso: "Ulyssesin avustuksella"
1968 Se vie varas Hilda Jakso: "Ongelman paikka"
1968 Mannix Billie Kauden 2 jakso 02 "Comes Up rose"
1969 Rakkaus, amerikkalainen tyyli Pupu Kausi 1, jakso 2, vinjetti: "Rakkaus ja epätodennäköinen pari"
, Barbara Rhodes
1970 Partridge -perhe La Von Jakso: "Danny and the Mob"
1970 Mannix Donna Jakso: "Olipa kerran lauantai"
1971 Lumottu Aretha Jakso: "Talo, jonka Arthur -setä rakensi"
1972 McCloud Susan Jakso: "Anna pahoitteluni Broadwaylle"
1972 Mahdoton tehtävä Vicki Wells 1 jakso
19721973 McMillan ja vaimo 4 jaksoa
1973 Kojak Joanna Ferro Jakso: "Kuoleman verkko"
1973 Yögalleria Julie Jakso: "Jotain puutyössä"
1973 Poliisin tarina Marnie Jakso: "Hidas poika"
1974 Onnen päivät Kuplat McCall Jakso: "Iho -peli"
1974 Pariton pari Lucy Jakso: "Isämme"
1974 Nakia Jackie Thayer Jakso: "Vihan juuret"
1975 Kolchak: Yön vaeltaja Nimetön sihteeri Jakso: "Primal Scream"
1975 Petrocelli Virginia Halima 1 jakso
1975 Ellery Queen Veronica Vale 1 jakso
1975 Columbo Joyce Jakso: "Identiteettikriisi"
1975 Starsky & Hutch Robin Morton Jakso: "Shootout"
1975 Kuuden miljoonan dollarin mies Kelly Wixted Jakso: "Kohde taivaalla"
1976 Sininen ritari Carrie 4 jaksoa
1976 Sanford ja poika Gladys 3 jaksoa
1977 Busting löysä Melody Feebeck Regular (21 jaksoa)
1977 Ottelupeli Itse ('77 -'82)
1978 Kvarkki Prinsessa Carna Jakso: "Vanha ja kaunis"
1978 Rakkausvene Di Di Donnelly 1 jakso
1978 Maude Maggie Gallagher Jakso: "Maude's Big Move: Osa 3"
1978 Eddie Capran mysteerit Alicia Jakso: "Murha! Murha!"
1979 Hanging In Maggie Gallagher 4 jaksoa
1979 Super juna 1 jakso (helmikuu 1979 jakso 2)
19791981 Salasana Plus Oma itsensä 15 jaksoa
19801981 Saippua Maggie Chandler 10 jaksoa
1982 Magnum, PI Marcella Ziller 1 jakso
1984 Murha, hän kirjoitti Barbara Stevenson Jakso: "Höyhenen linnut"
1985 Cagney ja Lacey Cece Wentworth Jakso: "Onneksi ikinä"
1986 Sinä taas Maggie Davis 4 jaksoa
1988 Charles vastuussa Pat Walker 1 jakso
1988 Murha, hän kirjoitti Flo Oakes 1 jakso
1989 Sukupolvet Jessica Gardner sarja säännöllinen
1990 Isä Dowlingin mysteerit Daphne Dumont 1 jakso
1991 Kuolleen ruumiini yli Det. Loraine McBride 1 jakso
1993 Diagnoosi: murha Marcy Blake 1 jakso
1995 Merkki Nainen 1 jakso
2003 Laki Kathy McGarity 1 jakso
2011 Yksi elämä elää Irene Manning

Viitteet

Ulkoiset linkit

Opiniones de nuestros usuarios

Mira Tiainen

Joskus, kun etsit internetistä tietoa jostakin asiasta, löydät artikkeleita, jotka ovat liian pitkiä ja joissa puhutaan asioista, jotka eivät kiinnosta sinua. Pidin tästä Barbara Rhoades koskevasta artikkelista, koska se on ytimekäs ja puhuu juuri siitä, mitä haluan, eksymättä turhaan informaatioon., Se on hyvä artikkeli Barbara Rhoades., Se on hyvä artikkeli Barbara Rhoades

Mia Leinonen

Hieno postaus aiheesta _muuttuja., Hieno postaus aiheesta _muuttuja.