Barbara Werle



Kaikki tieto, jota ihmiset ovat vuosisatojen aikana keränneet Barbara Werle:stä, on nyt saatavilla internetissä, ja me olemme koonneet ja järjestäneet sen sinulle mahdollisimman helposti saatavilla olevalla tavalla. Haluamme, että saat kaiken haluamasi tiedon Barbara Werle:stä nopeasti ja tehokkaasti, että kokemuksesi on miellyttävä ja että tunnet todella löytäneesi etsimäsi tiedot Barbara Werle:stä.

Tavoitteidemme saavuttamiseksi olemme pyrkineet paitsi hankkimaan mahdollisimman ajantasaista, ymmärrettävää ja totuudenmukaista tietoa Barbara Werle:stä, myös varmistamaan, että sivun ulkoasu, luettavuus, latausnopeus ja käytettävyys ovat mahdollisimman miellyttäviä, jotta voit keskittyä olennaiseen, tietäen kaikki Barbara Werle:stä saatavilla olevat tiedot, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään muusta, olemme jo huolehtineet siitä puolestasi. Toivomme, että olemme saavuttaneet tavoitteemme ja että olet löytänyt haluamasi tiedot Barbara Werle:stä. Joten toivotamme sinut tervetulleeksi ja kannustamme sinua jatkamaan scientiafi.com:n käyttökokemuksen nauttimista.

Barbara Werle
Barbara Werle 1978.jpg
Werle vuonna 1978
Syntynyt
Barbara May Theresa Werle

( 1928-10-06 )6. lokakuuta 1928
kuollut 1. tammikuuta 2013 (01.1.2013)(84-vuotias)
Carlsbad, Kalifornia , Yhdysvallat
ammatti Näyttelijä, laulaja
aktiivisena 1963-1976
Aviopuoliso (t) John Branca Sr.
lapset John Gregory Branca

Barbara May Theresa Werle (6. lokakuuta 1928 - 1. tammikuuta 2013) oli amerikkalainen näyttelijä , tanssija ja laulaja , tunnetuin roolistaan Seconds (1966).

Ura

Werle syntyi 6. lokakuuta 1928 Mount Vernonissa, New Yorkissa . Hänestä tuli juhla-tanssija lukion valmistuttuaan voitettuaan 1950-luvun alkupuolella palkittuja Harvest Moon Ball -palloja. Osana tanssiryhmää Barbara ja Mansell , hän kierteli Yhdysvalloissa

Televisiossa Werlellä oli kesäkuun rooli San Franciscon kansainvälisellä lentokentällä (1970 - 1971). Hänen muita televisioesiintymisiin sisältyy esiintymisiä Ed Sullivan Show ja toistuvat rooleja NBC televisiosarjassa , Virginian , 1960- ja 1970-luvuilla.

Werlen elokuvahyvityksiä olivat Battle of the Bulge (1965), Elvis Presleyn komediat Tickle Me ja Harum Scarum (1965), Harvinainen rotu (1966), Ampunen taistelu Abilenessa (1967), Charro! (1969), Krakatoa, Java-itä (1969) ja Gone with the West (1974).

eläke

Hän jäi eläkkeelle La Costaan, Kaliforniaan . Hän lauloi sopraanona paikalliselle St. Elizabeth Seton -kuorolle vuodesta 2000 vuoteen 2012. Hänen lastensa joukossa on viihdeasianajaja John Gregory Branca .

kuolema

Werle kuoli 84-vuotiaana 1. tammikuuta 2013 julkistamattomista syistä Carlsbadissa, Kaliforniassa .

filmografia

vuosi otsikko Rooli Huomautuksia
1965 Kutita minua Barbara
1965 Harum Scarum Leilah
1965 Bulge-taistelu Elena
1966 Harvinainen rotu gert
1966 sekuntia Sihteeri
1967 Asetaistelu Abilenessa LeAnn
1967 Bikini-paratiisi Pikku osa uncredited
1968 Krakatoa, Javan itäosa Charley
1969 Charro! Sara Ramsey
1974 Mene länteen Billie

Viitteet

Ulkoiset linkit


Opiniones de nuestros usuarios

Ralf Andersson

Pidän sivustosta, ja artikkeli Barbara Werle on juuri se, jota etsin

Robin Uusitalo

Minuun teki vaikutuksen tämä artikkeli Barbara Werle, on hassua, miten hyvin sanat on mitoitettu, se on kuin... elegantti., Vihdoinkin artikkeli Barbara Werle

Nora Valtonen

En tiedä, miten päädyin tähän Barbara Werle käsittelevään artikkeliin, mutta pidin siitä kovasti.