Tässä artikkelissa tarkastellaan perusteellisesti Emil Westerlund:tä ja sen vaikutuksia nyky-yhteiskuntaan. Ilmestymisestään lähtien Emil Westerlund on synnyttänyt loputtomasti mielipiteitä ja keskusteluja, ja siitä on tullut toistuva keskustelunaihe. Viime vuosina Emil Westerlund on saavuttanut entistä suuremman merkityksen ja vaikuttanut niinkin monimuotoisiin näkökohtiin kuin politiikka, talous, kulttuuri ja teknologia. Näillä sivuilla tutkimme eri näkökulmia, joista Emil Westerlund:tä voidaan lähestyä, ja tutkimme sen vaikutuksia ja haasteita nykymaailmassa. Epäilemättä Emil Westerlund on edelleen pohdinnan ja analyysin aihe, ja tämä artikkeli pyrkii valaisemaan sen merkitystä ja merkitystä.
Emil Aleksander Westerlund (6. helmikuuta 1887 Helsingin maalaiskunta, Suomen suuriruhtinaskunta – 18. helmikuuta 1964 Helsinki) oli suomalainen vapaapainija ja kreikkalais-roomalaisen tyylin painija.
Westerlund paini vapaapainissa viidenneksi 82,5 kilogramman painoluokassa Antwerpenin kesäolympialaisissa 1920. Tukholman kesäolympialaisissa 1912 hän putosi kreikkalais-roomalaisen painin 75 kilogramman sarjassa viidennen kierroksen jälkeen. Hänen veljensä Edvard ja Kalle olivat molemmat painin olympiamitalisteja.[1][2]
Westerlund voitti kreikkalais-roomalaisessa painissa Suomen-mestaruuden 83 kg:n sarjassa vuosina 1909 ja 1912.[3]