Tällä kertaa syvennymme Kasvonsuojain:n kiehtovaan maailmaan, aiheeseen, joka on kiinnittänyt kaikenikäisten ja -kulttuuristen ihmisten huomion. Kasvonsuojain on ikimuistoisista ajoista lähtien ollut tutkimuksen, keskustelun ja pohdinnan lähde, sillä se on aihe, joka herättää intohimoja ja herättää uteliaisuutta niissä, jotka haluavat tietää siitä lisää. Tässä artikkelissa tutkimme Kasvonsuojain:een liittyviä eri näkökohtia sen alkuperästä sen vaikutuksiin nyky-yhteiskunnassa. Liity kanssamme tälle Kasvonsuojain:n löytämisen ja oppimisen matkalle.
Kasvonsuojain (myös kasvosuojain) on henkilönsuojain, jolla pyritään suojaamaan käyttäjän kasvot (tai osan siitä) vaaroilta, kuten lentäviltä esineiltä tai roskilta, kemiallisilta roiskeilta (laboratorioissa tai teollisuudessa) tai mahdollisesti tarttuvilta materiaaleilta (lääketieteellisessä ja laboratorioympäristössä).
Kasvonsuojain on tarkoitettu suojaamaan käyttäjän kasvoja ja silmiä joko osittain tai kokonaan. Kasvosuojaimia tulee käyttää silmälasien ja / tai suojalasien kanssa.[1]
Näiden suojien tarkoitus on suojata nopeasti liikkuvilta hiukkasilta ja niiden on kestettävä 6 mm:n halkaisijaltaan olevan teräskuulan isku, joka osuu suojaimen eteen tai sivuun seuraavilla nopeuksilla.
Tarjoaa erinomaisen iskunkestävyyden, optisen laadun, lämmönkestävyyden ja normaalin kemiallisen kestävyyden .
Tarjoaa normaalin iskunkestävyyden, optisen laadun, lämmönkestävyyden ja hyvän kemiallisen kestävyyden.
Lääketieteellisissä sovelluksissa kasvonsuojalla tarkoitetaan erilaisia laitteita, joita käytetään hoitohenkilön suojelemiseen sellaisen toimenpiteen aikana, joka saattaa altistaa hänet verelle tai muille mahdollisesti tarttuville nesteille. Esimerkiksi CPR-maskin käyttö CPR: n aikana. Henkilökohtaisia suojavälineitä voidaan käyttää myös suojaamaan kasvot mahdollisilta tartunta-aineilta.