Nimi Sidney Sheldon herättää jokaisessa ihmisessä erilaisia ajatuksia ja tunteita. Olipa kyseessä henkilö, aihe tai treffit, Sidney Sheldon voi vangita huomion ja herättää uteliaisuutta. Tässä artikkelissa tutkimme perusteellisesti Sidney Sheldon:n merkitystä ja merkitystä sekä sen vaikutusta yhteiskuntaan ja jokapäiväiseen elämäämme. Analysoimme kaikkia keskeisiä näkökohtia, jotka tekevät Sidney Sheldon:stä keskustelun ja pohdinnan arvoisen aiheen sen alkuperästä sen merkitykseen nykyään. Liity kanssamme tälle kiehtovalle matkalle Sidney Sheldon:n läpi.
Sidney Sheldon (alkup. nimi Sidney Schechtel) (11. helmikuuta 1917 Chicago, Yhdysvallat – 30. tammikuuta 2007 Rancho Mirage, Kalifornia, Yhdysvallat[1]) oli yhdysvaltalainen käsikirjoittaja ja kirjailija[2]. Sheldon on Guinnessin ennätysten kirjan mukaan kaikkien aikojen käännetyin kirjailija, Raamatun kirjoittajien jälkeen. Hänen teoksiaan on myyty yli 300 miljoonaa kappaletta 150 maassa.
Sheldon aloitti uransa editoimalla televisio-ohjelmien ja B-elokuvien käsikirjoituksia. Toisen maailmansodan jälkeen hän kirjoitti musikaaleja Broadwaylle ja jatkoi käsikirjoittajana. Kirjoihin hän siirtyi vasta 1970.lähde?
Sheldon sai Oscarin käsikirjoituksesta elokuvaan Minä näin hänet ensin (1947), Tony-palkinnon musikaalista Redhead 1959 ja Oscarin ja Emmy-palkinnon televisiosarjasta Unelmatyttöni.[2]
Sheldonin esikoisromaani Kuin rotta loukossaan (The Naked Face) ilmestyi 1970[1]. Hän sai siitä Edgar Allan Poe -palkinnonlähde?. Hänen muiden tekstiensä tapaan myös kaikki romaanit ovat olleet menestyksiä.[3]
Sheldon kuoli 89-vuotiaana keuhkokuumeen jälkiseurauksiin Rancho Miragessa.[2]